19 / 04 / 2024

İnegölspor yeni tesisi kavuşuyor

İnegölspor yeni tesisi kavuşuyor

Yaklaşık 30 yıldır kullanılan İnegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Hilton'dan 3 yeni Hampton by Hilton tesisi!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton (NYSE: HLT), bu yılki çarpıcı büyümesine devam ediyor.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Torbalı önerisi!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni üretim tesisi için Türkiye’yi seçti. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Yeni tesis için Türkiye’de en doğru yer Torbalı’dır” diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

SOCAR'ın yeni tesisi 2023'te açılacak!

SOCAR'ın CEO'su Zaur Gahramanov, gelecek yılın ilk çeyreğinde yatırıma başlamayı planladıklarını açıkladı. Gahramanov, ihale edecekleri yeni tesisin 2023 yılında açılacağını belirtti.

İnegölspor yeni tesisi kavuşuyor Haberi

İnegölspor yeni tesisi kavuşuyor

Yaklaşık 30 yıldır kullanılan İnegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor.  Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek. Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; "Tuıgutalp mahallesi hastanenin yan tarafında bulunan İnegölspor tesisleri, oradaki yoğunluktan dolayı nasip olursa yakın bir zamanda inşaatına başlanacak olan Baykoca Mahallesine taşıyoruz. Projesi tamamen İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan İnegölspor tesisleri Büyiikşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılıp uygulamasına başlanacak" dedi.  İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise; "Öncelikle Turgutalp mahallesinde 30 yıldır kullandığımız o zamanki imkânlarla yapılmış olan İnegölspor tesislerini yapanlara dönemin Belediye Başkanına ve katkısı olanlara teşekkür etmek istiyorum.  Orası 30 sene İnegölspor"un kahrını çekti. Şimdi Büyiikşehir Başkanlığında. İnegöl Belediyesinin önderliğinde İnegölspora güzel bir tesis yapılıyor. Bu tesisin yapımında emeği geçen...