28 / 03 / 2024

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Mart 2020 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayi ihracatı 2020 yılı mart ayında değer olarak geçen yılın mart ayına göre yüzde 5,8 geriledi.

2019 Kasım'da inşaat malzemeleri sanayi ihracatı miktar olarak arttı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Kasım 2019 sonuçlarına göre, kasım ayında ihracat miktar olarak 4,47 milyon ton, değer olarak 1,83 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. 2018 Kasım-2019 Kasım aralığında ise yıllık ihracat 21,4 milyar dolar oldu...

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı 2019 Ekim'de hızlandı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Ekim 2019 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayisi ihracat artışını Ekim ayında hızlandırdı...

İnşaat malzemeleri sanayisinin ihracatı yeniden hızlandı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Temmuz 2019 sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri ihracatı Temmuz ayında önemli ölçüde hızlandı...

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı miktar olarak Nisan'da zirve yaptı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’nin Nisan 2019 sonuçları açıklandı...

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı yüzde 20,8 arttı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Eylül ayı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, inşaat malzemeleri sanayi ihracatı yüzde 20,8 artarak 12,48 milyar dolardan 15,07 milyar dolara yükseldi.

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çiftçi tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi toparlanma sürecinde ilk kez geriledi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin hazırladığı ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi kasım ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrası toparlanma sürecinde ilk kez geriledi. 

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Şenel tarafından kuruldu.

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Anvar Sabırov, Nodır Sabırov tarafından kuruldu.

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  980 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ünal tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül 2021'de ne oldu?

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı sonuçlarına göre; Eylül ayında inşaat malzemeleri sanayisinde  faaliyetler yüksek büyüme gösterdi.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 7 ayda yüzde 27,5 arttı!

Merakla beklenen ‘Türkiye İMSAD Eylül 2021 Sektör Raporu’na göre İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 2021'in 7 ayında yüzde 27,5 artış gösterdi...

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bülent Acar tarafından kuruldu.

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli  ile Khaled Saıd tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2021'de ne oldu?

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli şekilde açıklanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Temmuz 2021 sonuçları yayınlandı.

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı Haberi

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Mart 2020 sonuçları yayınlandı. Yeni yılın ilk iki ayında iç piyasanın da canlanması karşın inşaat malzemeleri sanayisi ağırlığını ihracata verdi ve ihracat ocak-şubat aylarında yükseldi. Ancak mart ayında pazarlarda yaşanan olumsuz gelişmeler ihracatta değer kaybetti.

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı 2020 yılı mart ayında değer olarak geçen yılın mart ayına göre yüzde 5,8 düşüş gösterdi. Miktar olarak geçen yılın mart ayına göre yüzde 22,4 yükselen inşaat malzemeleri sanayi ihracatı 5,1 milyon ton seviyesinde gerçekleşti. Ancak miktar olarak artan ihracatın değer olarak düşmesine, ihracat birim fiyatlarındaki gerileme neden oldu.

İhracat birim fiyatı son 7 yılın en düşük seviyesine indi

İnşaat malzemeleri ihracatında ortalama birim fiyatı geçtiğimiz yılın mart ayında 0,43 dolar/kg olarak açıklanırken 2020 yılı mart ayında...