20 / 04 / 2024

İnşaat malzemeleri üretimi 2021

İnşaat malzemeleri üretimi 2021

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi sonuçlarına göre; İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ekim'de 0,04 puan düşüş yaşadı.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül 2021'de ne oldu?

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı sonuçlarına göre; Eylül ayında inşaat malzemeleri sanayisinde  faaliyetler yüksek büyüme gösterdi.

İnşaat malzemeleri üretimi Ağustos'ta en yüksek seviyeye çıktı!

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos ayı sonuçlarına göre, İnşaat malzemeleri üretimi Ağustos'ta en yüksek seviyeye çıktı...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü 2022'nin ilk yarısında hareketlendi! İnşaat malzemeleri sanayi üretiminde son dakika!

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi haziranda geçen senenin aynı ayına göre değişmezken, yılın ilk yarısında ise senelik bazda yüzde 2,9 arttı.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İnşaat malzemeleri sektörünün gündeminde sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm var!

Merakla beklenen “Findeks ile Sektörün Gözünden” webinar etkinliği, Ekim ayında “İnşaat Malzemeleri Sektöründe Alacak Risk Yönetimi” başlığında yapıldı.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 7 ayda yüzde 27,5 arttı!

Merakla beklenen ‘Türkiye İMSAD Eylül 2021 Sektör Raporu’na göre İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 2021'in 7 ayında yüzde 27,5 artış gösterdi...

İnşaat malzemeleri üretimi Ağustos'ta en yüksek seviyeye çıktı!

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos ayı sonuçlarına göre, İnşaat malzemeleri üretimi Ağustos'ta en yüksek seviyeye çıktı...

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamında!

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamına çıktı. Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi, Haziran 2021'de pazarlardaki iyileşme ve canlanma ile son senelerin en yüksek performansını sergiledi.

İnşaat malzemeleri ihracatı Şubat'ta yüzde 22,3 arttı!

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi Şubat geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22,3 artarak 2,03 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. 

İnşaat malzemeleri sanayisi Ocak'ta yüzde 17.8 arttı!

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi ocakta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17,8 artarken, ihracat yüzde 3,7 yükselişle 1,82 milyar dolara ulaştı.

İnşaat malzemeleri endeksi 2020 yılını artışla kapadı! 

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi'nin 2020 sonuçlarına göre; 74,32 puan ile girdiği 2020 yılını 74,55 puan ile tamamladı.

İnşaat malzemeleri sanayisi küresel pazara hızlı dönüş yaptı!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Haziran 2020 sonuçları açıklandı. Buna göre, İnşaat malzemeleri sanayisi artan ihracatıyla küresel pazara hızlı bir dönüş yaptı.

İnşaat malzemeleri üretimi 2021 Haberi

İnşaat malzemeleri üretimi 2021

Merakla beklenen Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’ne göre  Ağustos ve Eylül'de aylarında kuvvetli ve kapsamlı bir dönüşüme giren Bileşik Endeks, Ekim ayında durgun bir seyir yaşadı. Alt endeksler içinde Faaliyet Endeksi’nde artış olurken Güven ve Beklenti Endekslerinde yine düşüşler yaşandı. Buna bağlı olarak yükselişe ara veren İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ekim'de  0,04 puan gerileme yaşayarak 80,11 puana düştü. Bileşik Endeks’teki kademeli artış, yavaşlama sonrası durma noktasına geldi. Ekim ayında faaliyetlerde önemli ölçüde büyüdü. Özellikle iç satışlar, üretim ve ihracatta yüksek artışlar meydana geldi. Ekim ayında iç ve dış satışlardaki büyümeler ile cirolarda da sıçradı. 

Açıklanan resmi verilere göre; inşaat malzemeleri sanayi faaliyetleri Ekim'de bir önceki aya oranla önemli ölçüde yükseldi. Ağustos ve Eylül aylarındaki yüksek faaliyet...