29 / 03 / 2024

International Property Awards istmarina ödül

International Property Awards istmarina ödül

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

International Property Awards'tan DAP İstmarina'ya ödül!

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Elips Tasarım Mimarlık'a International Architecture Awards'tan Dört Ödül!

The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen International Architecture Awards'tan Elips Tasarım Mimarlık'a dört ödül verildi. 

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü!

Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılması için düzenlenen International Property Awards 2018’in 27'ncisi gerçekleşti. Türk gayrimenkulcüler, European Property Awards’tan ödülle döndü.

İstanbul Tower 205’e European Property Awards’dan 2 ödül!

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen İstanbul Tower 205 projesi “European Property Awards 2018-2019”dan “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı. 

International Property Awards istmarina ödül Haberi

International Property Awards istmarina ödül


DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi. Türkiye'den ödül alan tek firma olduklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil ülkemiz adına aldık" dedi. Yılmaz, şöyle devam etti: "Ülkemizi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmek bizim için gurur verici. İstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra'dan ardından da Dubai'den aldığımız uluslararası ödüllerle taçlandırdık. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık. Geleceğin projelerini üretmeye ve Türkiye'yi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Bu ödülle sorumluluğumuz bir kat daha arttı." 


PROJELER HAYALLERİMİN...