24 / 04 / 2024

Invest İnşaat yeni proje

Invest İnşaat yeni proje

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uçar, "Invest İnşaat olarak yeni projelerle yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz" dedi...

Investvadi geliyor! Yeni proje!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen yeni projesi Investvadi projesi görücüye çıkıyor. Ön talep sürecinin devam ettiği projede 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite yer alıyor.

Investvadi basın toplantısı 2 Haziran'da!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen yeni projesi Investvadi görücüye çıkıyor. Investvadi'nin basın toplantısı 2 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Invest Vadi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ayazağa’da hayata geçirdiği Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettiren Invest İnşaat Invest Vadi projesi için düğmeye bastı.

Invest İnşaat 2021'de 2.2 milyarlık 2 projeye başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Invest İnşaat, gayrimenkul sektöründe gelişim hattı olarak belirlediği İstanbul Sarıyer Ayazağa-Eyüpsultan arasında yeni projelerinin hazırlık çalışmalarını tamamladı

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Invest İnşaat'tan Göktürk'e 450 milyon TL'lik yatırım!

Invest İnşaat, gayrimenkuldeki durgunluğa rağmen, Göktürk'te 450 milyon TL'lik yatırımla 900 dairelik yeni bir proje hayata geçiriyor.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

İntema İnşaat yeni pay alma hakları 26 Şubat'ta kullandırıldı!

İntema İnşaat'ın 4 milyon 860 bin TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 14 milyon 580 bin TL bedelli artırılarak 19 milyon 440 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılması işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde tamamlandı...

İntema İnşaat yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri 2019!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama'nın  bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakkı kullanım tarihleri belli oldu...

Invest İnşaat yeni proje Haberi

Invest İnşaat yeni proje

Öncelikle seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Milletimizin, istikrarın sürdürülebilmesi, istihdamın güçlenmesi ve Türkiye’nin aydınlık yarınlara yürümesi için en doğru kararı verdiği kanaatindeyim. İnanıyorum ki; ülkemizin lider vizyonu sahaya yansıyacak ve Türkiye’nin potansiyeli her alanda, dünyanın her yerinde hissedilecektir. Yeni dönemde yerli sanayi ve kalkınma hamleleriyle ithal eden değil ihraç eden ülke konumuyla kabına sığmayan, durdurulamayan bir Türkiye’nin dünyanın ilk 10 ülkesinden biri olacağına inanıyorum. Atılan bu adımla birlikte süre gelen istikrarımız güçlenecek, ekonomik performansımız artarak devam edecektir. Bizler de Invest İnşaat olarak yeni projelerle yatırımlarımızı tüm hızıyla...