24 / 04 / 2024

İpar Köşkü nerede

İpar Köşkü nerede

Ünlü cerrah Cemil Topuzlu Paşa tarafından inşa edilen İpar Köşkü 45 milyon dolara satışa çıkarıldı. Köşkün taliplileri arasında Türkiye’nin yanı sıra ABD, Rusya ve Kuveytli yatırımcılar var.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Son 5 yılda ev sahipleri değişen en değerli yalı ve köşkler!

İpar Köşkü’nün yeniden satışa çıkmasıyla gündeme gelen Ali İpar’ın dünyanın en büyük armatörlük şirketlerinden birini kurma fırsatı 27 Mayıs engeline takıldı….

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü neden satışa çıkardı?

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü 8.5 milyon dolara Abidin Cevher Özden'den satın almıştı. Eşit hisseli köşk, geçtiğimiz günlerde 45 milyon dolara yeniden satışa çıkarıldı...

Tarihi İpar Köşkü'ne yurt dışından talip var!

Ünlü cerrah Cemil Topuzlu Paşa tarafından inşa edilen İpar Köşkü 45 milyon dolara satışa çıkarıldı. Köşkün taliplileri arasında Türkiye’nin yanı sıra ABD, Rusya ve Kuveytli yatırımcılar var.

Tarihi İpar Köşkü 260 milyon liraya satışa çıktı!

İstanbul’da 1901 yılında Cemil Topuzlu tarafından inşa edilen ünlü İpar Köşkü satışa çıktı. Tarihi köşk 260 milyon liraya satılıyor.

Tarihi İpar Köşkü 270 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy, Çiftehavuzlar'da ünlü cerrah Cemil Topuzlu Paşa tarafından 1901 yılında yaptırılan Tarihi İpar Köşkü 270 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

Elysium Es Kavacık nerede?

Elysium Es Kavacık nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kavacık Elysium Es projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 1 oda 1 salon dubleks, 2 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.

Ofton Kavacık nerede?

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Ofton Kavacık'ta ön talep süreci devam ediyor. Proje perşembe günü ön satışa çıkacak.

İpar Köşkü nerede Haberi

İpar Köşkü nerede

Kadıköy Çiftehavuzlar'da bulunan İpar Köşkü satışa çıkarıldı. Ünlü cerrah Cemil Topuzlu Paşa tarafından yaptırılan tarihi köşk için 45 milyon dolar istendi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Pera Palas, Müşir Zeki Paşa Yalısı gibi ünlü binaların mimarı olan Aleksander Vallaury tarafından inşa edilen  köşkün taliplileri arasında Türkiye’nin yanı sıra ABD, Rusya ve Kuveyt’ten yatırımcılar bulunuyor. 

Birinci dereden tarihi eser

1931 yılında İpar Ailesi’ne geçen tarihi köşkün satış süreci başladı. Köşkün satışını yapan gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu açıklamalarda bulundu: "İpar Köşkü, birinci dereceden tarihi eser ve burası şu anda devlet tarafından koruma altında. Yani yeni sahibi aslına uygun birebir yaptırmak durumunda… Bir dönem sık sık davetlerin verildiği bu köşkün dışı gibi içi de heybetli. Köşkte, 20 oda, 4 salon ve 18 banyo...