25 / 04 / 2024

ısı yalıtımının maliyeti

ısı yalıtımının maliyeti

Maddi açının yanı sıra sağlıklı ve konforlu bir yaşam ortamı da sağlayan ısı yalıtımları her geçen gün daha fazla yaygınlaşmaya başlıyor. Peki, ısı yalıtımı maliyeti nedir?

Emrullah Eruslu: Yalıtımsız binalar yüzünden enerjimizi boşa harcıyoruz!

Emrullah Eruslu: "Türkiye'de yalıtımsız binaların sayısı 15 milyondan fazla, bu da mevcut binaların yüzde 85'inin yalıtımsız olduğu anlamına geliyor.Yalıtımsız binalar yüzünden enerjimizi boşa harcıyoruz" dedi

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ısı yalıtımı konutların değerini de artırıyor...

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

İzocam'dan ısı yalıtımını yükselten Optiflex!

İzocam, daha az maliyetle yüksek ısı yalıtımı konforu sağlayan İzocam Optiflex ürününü geliştirdi...

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Isı yalıtımıyla 12 milyar dolarlık tasarruf!

TERMOSAN Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı Suat İnan, ısı yalıtımının faydalarından bahsetti. İnan, Türkiye'nin enerji tüketiminde 10-12 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Isı yalıtımı ve enerji tasarrufuna vergi düzenlemesi!

Maliye Bakanlığının hazırladığı, ısı yalıtımı ve enerji tasarrufuna yönelik işlemlerin gider yazılması, damga ve harçlardan da istisna tutulması imkanı hayata geçti.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

Dış cephe ısı yalıtımı 100 milyona koşuyor!

Binalara Enerji Kimlik Belgesi almak için son tarihin yaklaşması, dönüşüm ve yeni binalar dış cephe ısı yalıtım pazarını Avrupa lideri yaptı. Pazar, 100 milyon metrekare hacme ulaşacak.

Isı yalıtımı hakkında merak edilenler!

Isı yalıtımı dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan Volkan Aktaş Yalıtım-İnşaat ve Dekorasyon, tecrübeli kadrosuyla hem sıcacık yuvalar yapıyor hem de Çankırı'nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Hyfix, Moment Beştepe'nin temel altı su yalıtımını üstlendi!

Ankara'da 330 ofisi ile 10300 metrekarelik alanda üretim yapan İnterfiks Yapı Kimyasalları şirketi, markası Hyfix ile Vodafone Arena stadyumunun ardından bu kez de Moment Beştepe Projesi'nin temel altı su yalıtımını üstlendi

ısı yalıtımının maliyeti Haberi

ısı yalıtımının maliyeti

Isı yalıtımı maliyeti nedir?

Isı yalıtımı binaların ve çatıların dış bölümlerine bakan duvarların veya tesisat borularına ve havalandırma bölümlerine uygulanan bir enerji tasarruf sistemi olarak karşımıza çıkıyor.


Isı yalıtımı uygulaması, yalıtım sistemleri arasında en çok tercih edilen sistem olarak biliniyor. Isı yalıtım sisteminin en çok tercih edilmesindeki en büyük etken ise en çok tasarruf ve fayda sağlaması olarak karşımıza çıkıyor. 


Isı yalıtımı yazın evinizde ki sıcak havayı muhafaza ederek daha az klima kullanmanızı , kışın ise içerideki sıcak havayı muhafaza ederek daha az enerji tüketmenizi sağlıyor.  Bundan dolayı daha az enerji tüketmeniz size maddi açıdan oldukça yarar sağlıyor. 


Maddi açının yanı sıra sağlıklı ve konforlu bir yaşam ortamıda sağlayan ısı yalıtımları her geçen gün daha fazla yaygınlaşmaya başlıyor.Isı yalıtımı binanın zemin katından çatısına...