27 / 04 / 2024

İsmail Erdem kentsel dönüşüm

İsmail Erdem kentsel dönüşüm

İstanbul’un çiçeği burnunda ilçesi Sancaktepe gecekondudan modern binalara doğru hızlı bir evrim geçiriyor. Bir yandan markalı konutlar yükselirken bir yandan da vatandaş binasını yıkıp depreme dayanıklı yeni binalarla kentsel dönüşümü hızlandırıyor...

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Erhan Gündoğdu ve İsmail Turgut ortaklığında kuruldu.

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm için yeni talep!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı için talepte bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Nilüferliler kentsel dönüşüm istemiyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ‘'Nilüferliler kentsel dönüşüm istemiyor. İnsanlar yaşadıkları konutlardan memnunlar'' diye konuştu.

Elazığ'da kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan çalışmalar TBMM'de!

Elazığ'da kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarına umut ışığı!

Tam 80 site, yaklaşık 5 bin Nilüferli kentsel dönüşüm mağduru oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve ekibi dönüşüm projeleriyle ilgili müjdeler verdi.

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

İsmail Erdem kentsel dönüşüm Haberi

İsmail Erdem kentsel dönüşüm

Samandıra, Sarıgazi ve Yenidoğan… Çok değil, 10- 15 yıl öncesine kadar yolları her yağmurda çamur deryasına dönen üç gecekondu semti… İşte bu semtlerin birleşmesiyle 2009’da oluşan Sancaktepe İlçesi hızlı bir dönüşümle yemyeşil ve modern bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. 


Sancaktepe’nin kurucu Belediye Başkanı İsmail Erdem, projelerini AKŞAM’a açıkladı..  Erdem,  “İmar sorunları ve personeli oluşturmak zamanımı aldı. Ona rağmen iyi projeler yaptık. Vatandaşın desteği büyük. Anketler yaptırdık. Yapacak projelerim olduğu için yeniden aday oldum. Artık prestijli ve farklı projeler zamanı” diyor. İşte Erdem’in 4 yılda yaptıkları ve önümüzdeki dönemde yapmayı vaat ettiği o projeler: 


ÖNCE PLANLARI HAZIRLADIK 


Göreve geldiğimizde bütün kadroyu kendimiz oluşturduk. Sancaktepe, Samandıra, Sarıgazi ve Yenidoğan beldelerinin birleşmesiyle oluştu. Üç beldenin de imarı birbirinden farklıydı. Dolayısıyla yaptığımız 1/1000 ve 1/5000’lik...