18 / 04 / 2024

ismek ücretsiz kurs

ismek ücretsiz kurs

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İSMEK, 2013-2014 Eğitim Dönemi’ne Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen görkemli bir açılışla başladı. İSMEK kurslarına bu yıl 230 bin kişi başvurdu...

MEB ücretsiz kurs takvimini açıklandı! MEB kurs başvurusu nereden yapılır? İşte detaylar!

MEB, yarıyıl tatilinde açılacak ücretsiz kurs başvurularını 9 Ocak'ta başlatacağını açıkladı. İşte MEB kurs takvimi!

Art Design'den ücretsiz danışmanlık hizmeti!

Türkiye'deki Art Deco tarzının öncüsü Art Design, proje mimarlığı hizmeti ile ücretsiz danışmanlık veriyor. Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarında fark yaratıyor.

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

Mezar yerlerinin ücretsiz olması için kanun teklifi verildi!

Mezar yerlerinin ücretsiz olması için 5393 Sayılı Belediye Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi..

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

RE/MAX Türkiye’nin ücretsiz kariyer semineri 28 Ekim'de!

RE/MAX Türkiye, girişimciliği teşvik edici çalışmalarını sürdürüyor. RE/MAX Türkiye bu kapsamda sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer semineri düzenliyor.

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

Özbekistan'dan Türk yatırımcılara ücretsiz bina ve arazi!

Türkiye ile Özbekistan arasında ticaretin geliştirilmesi için yeni bir dönem başlıyor Özbekistan Başbakan Yardımcısı Kuçkarov: “Yeterki yatırım yapın, ücretsiz bina, arazi tahsis edebiliriz." dedi.

Belediyeler ücretsiz otopark yapmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av.Ali Güvenç Kiraz, belediyelerin ücretsiz otopark yapması gerektiğini ya da alınan otopark ücretlerinin iadesinin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Mersin'de ücretsiz arsa tahsisi!

Mersin Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkan Vekili Murat Çalışkan, yatırımcıları Mersin'e çekmek için çalışamalara başladıklarını belirtti. Çalışkan, bölgede ücretsiz arsa tahsisi yapılacağını söyledi.

İstanbul'a 97 adet ücretsiz kreş müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın koltuğuna 23 Nisan dolayısıyla 15 Temmuz Gecesi İBB Binası önünde FETÖ teröristleri tarafından şehit edilen Prof. Dr. İlhan Varank’ın oğlu Yusuf Safa Varank’ı oturdu. Varank İstanbullulara ücretsiz kreş müjdesi verdi.

Ücretsiz konut evrensel bir hak olmalı!

Devletln herkese ücretsiz konut verdiğini hayal edin.. Devletin ücretsiz konut sağladığı bir ülkede kim yaşamak istemez?

Kooperatif kurana hazineden ücretsiz arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehircilik Şurası’nda çıkabilecek bir kararla, 250 üyesi olan kooperatiflere, uydu kent projelerini uygulamak kaydıyla hazineden ücretsiz arsa tahsis edilebileceğini açıkladı.

ismek ücretsiz kurs Haberi

ismek ücretsiz kurs

İBB İSMEK, 2013-2014 Eğitim Dönemi’ne Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen görkemli bir açılışla başladı. Bu yıl 230 bin öğrenci ile yeni bir rekora imza atacağını belirten Kadir Topbaş, “İSMEK Türkiye sınırlarını aşarak dünyaya model oluyor” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İSMEK, 2013-2014 Eğitim Dönemi’ne Başkan Kadir Topbaş’ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen görkemli bir açılışla başladı. Törende salonu dolduran binlerce İSMEK’linin yanı sıra, Başkan Topbaş’ın Eşi Özleyiş Topbaş, AK Parti İstanbul İL Başkanı Aziz Babuşçu, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve bazı ilçe belediye başkanları ile İBB Bürokratları da yer aldı.


Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İSMEK öğrencilerinin yeni eğitim dönemine ilkokula başlar gibi heyecanla başladığına şahit olduğunu belirterek, “Burada tercih ettiğiniz...