23 / 04 / 2024

İsmet Anaç

İsmet Anaç

MHM Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Memduh Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Halil Şeker ile İsmet Anaç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 5 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Datça AAT Ana Terfi Merkezi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi (Muski) Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanlığı tarafından, Datça Atıksu Arıtma Tesisi Ana Terfi Merkezi revize edildi.

3. köprüde ana kablonun çekim işlemi tamam!

İSTANBUL Boğazı’nda Garipçe ile Poyrazköy arasında yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde ana kablonun çekim işlemi tamamlandı. 3. Köprü Ana Kablo Şefi bilgi verdi.

Metal Gayrimenkul'ün ana sözleşmesinin 13'ncü maddesi değişecek!

Metal Gayrimenkul A.Ş.'nin ana sözleşmesinin 13'üncü maddesine ilişkin tadil talebi, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygun görüldü.

İstanbul Çamlıca’da ana verici kulesi inşaat çalışmaları başladı!

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı.

İzmir Ulaşım Ana Planı güncelleniyor!

Ulaşım ana planında güncelleme çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2030 yılına kadarki kent içi ulaşımı şekillendirecek ‘İzmir Ulaşım Ana Planı’nı oluşturmak için İzmirlilerle yüz yüze görüşmelere başladı.

Metal Gayrimenkul ana sözleşmesinde değişiklik yaptı!

Metal Gayrimenkul Kamu aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Metal Gayriimenkul Elektronik Genel Kurul Sistemine Geçiş Amaçlı Ana Sözleşmesi'nde değişiklik yaptı.

İzmit Körfez Köprüsü’nde sıra ana kablolarda!

Mart ayında yaşanan kazanın ardından yeniden monte edilen, üzerinde işçi ve mühendislerin yürüyeceği kedi yolu ’catwalk’, korkulukları dışında tamamlandı. Bayramdan sonra ana kabloların çekimine başlanacak.

3. köprüde ana taşıyıcı kablo döşeniyor!

Yapımına 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kulelerine ana taşıyıcı kablonun döşenmesine başlandı.

3. köprüde ana kablo çekimine başlandı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde önemli bir aşamaya geçildi. Kedi yollarının yapımının bitimi sonrası ana kablo çekimine her iki yakadan eş zamanlı olarak başlandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası açılıyor!

Yeni hizmet binasının meclis salonuyla ana kademe bölümlerinde incelemelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Eylül ayı meclisiyle birlikte tüm birimlerin birbiri ardına yeni yerlerine geçerek faaliyete başlayacağını açıkladı.

2035 Hedef Yılı Malatya İli Ulaşım Ana Planı çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘2035 Hedef Yılı Malatya İli Ulaşım Ana Planı’ çalışmaları devam ederken, bu çalışmaya yardımcı olacak verilerin toplanması için istişare toplantısı düzenleneceği bildirildi.

TÜFE'de ana harcama gruplarında en yüksek artış ev eşyasında!

Tüketici Fiyat Endeksi'nde (TÜFE) yer alan ana harcama gruplarında aylık bazda en yüksek artış, yüzde 1,60 ile ev eşyası grubunda görüldü.

Gökhan Demirtaş: Ereğli'de tüm ana su hatları yenilendi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldeye üç yeni su deposu yapıldığını ve beraberinde tüm ana su hatlarının da yenilendiğini söyledi.

İsmet Anaç Haberi

İsmet Anaç

MHM Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Memduh Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Halil Şeker ile İsmet Anaç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 5 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran 2014 tarihinde kuruldu. 


MHM Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.ve işletmek Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...