28 / 03 / 2024

İsmet karaca bursa şehir hastanesi açıklaması 

İsmet karaca bursa şehir hastanesi açıklaması 

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

İsmet Karaca'dan Bursa'da termal alanına ev ve dükkan inşa edilmesine tepki!

Bursa'nın Sıcaksu bölgesinde termal sağlık turizmine hizmet verilmesi için kamulaştırılan alanda 690 adet konut ve 92 dükkan inşa edilecek. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, konuya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Bursa'da deprem riskli hastane binası özel okula kiralandı!

Bursa Ertuğrulgazi'de bulunan Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi, depreme dayanıksız olduğu sebebiyle kapatılmıştı. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca,"Depreme dayanıksız denilerek kapatılan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin bir özel okula 10 yıllığına kiraya verildiğini öğrendik" dedi...

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 2019 yılında açılması planlanan fakat inşaatı yarım kalan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanındaydı. Karaca, inşaat alanında yaptığı açıklamada yetkililere, "Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ne zaman tamamlanacak?" diye sordu...

Bursa'nın raylı sistem hattı 114 kilometreye çıkacak!

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan’ı ve adayı Alinur Aktaş, “Bursa için bir yol haritası belirledik. 20 yılda yapılan 54 kilometrelik raylı sistemi, 114 kilometreye çıkaracağız” diye konuştu.

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Akcan Yapı'dan Bursa'da fark yaratacak projeler!

Bursa'da 2001'den beri faaliyet gösteren Akcan Yapı, bölgede bugüne kadar yüzlerce konut inşa etti. Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akça, fark oluşturacak projelere imza atarak sektörde ön plana çıktıklarını belirtti.

Bursa Abdal Kültür Evi’nin kiralama ihalesi durduruldu!

Bursa 2. İdare Mahkemesi, Abdal Kültür Evi’nin kiralanması için açılan ihaleyle ilgili CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca’nın talebi doğrultusunda yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Hasan Erdem: Bursa'nın geleceği termal turizmde!

18 yıllık Başaran Ulusoy egemenliğini yıkmaya çalışan ‘TÜRSAB Hepimizin’ grubunun adayı Hasan Erdem ile hem Bursa’nın turizm potansiyelini hem de birlik seçimlerini değerlendirdik. Erdem’e göre Bursa’nın tanıtımında öne çıkaracağı özellik termal turizm.

Sinpaş GYO Bursa'da sağlık çalışmalarına destek veriyor!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, 'HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri', Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi ile renklenen gala gecesinde sahiplerini buldu.

İsmet karaca bursa şehir hastanesi açıklaması  Haberi

İsmet karaca bursa şehir hastanesi açıklaması 

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışığlu, sağlık alanındaki sorunları gündeme getirmek için inşaatı yarım kalan Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi önünde basın açıklamasında bulundu. CHP İl Başkanı Karaca, “İnanılmaz maliyetlerle açılan ve işletilen Şehir Hastanesi'ni ayakta tutmak için mi 3 hastane kapatıldı? Yeni yapılmakta olan hastane binaları bu yüzden mi yarım bırakıldı?” dedi.

Sözcü Gazetesi'nden Halil Ataş'ın haberine göre, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve "Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi kadrosunun yarısından fazlası Bursa Şehir Hastanesi’nde görevlendirildi. Kapasitesinin yaklaşık üçte biri düzeyinde hizmet vermek zorunda bırakıldı" diye konuştu...

“YAKLAŞIK BİN YATAK KAPATILMIŞ...