11 / 05 / 2024

İsmetpaşa Stadı alışveriş merkezi

İsmetpaşa Stadı alışveriş merkezi

Stadın önünde toplanan grup adına açıklama yapan Kemal Korucu, 30 yıldır İzmit'te yaşadığını belirterek, "Kocaelispor'un Türkiye Kupası'nı kaldırdığı maçta da şampiyonluk için oynadığı sezonda da buradaydım" dedi.

Bakan açıkladı! Alışverişlerde artık yeni dönem!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, alışverişlerde yeni bir dönemin başladığını duyurdu. İşte detaylar!

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı?

Genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veren alışveriş merkezlerinin açılış kapanış saatleri bayramda değişiyor. İşte Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2016 sorularının yanıtları...

Atakule Alışveriş Merkezi tapu cins tashihi yapıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Atakule Alışveriş Merkezi için "yapılı iken yapısız hale gelme işleminden" arsa olarak tapu cins tashihi işleminin gerçekleştirildiğini KAP'a bildirdi.

Tokal Grup, İsmetpaşa Stadı için Emlak Konut'tan haber bekliyor!

Tokal Grup bünyesindeki Kumuşoğlu İnşaat'ın İsmetpaşa Stadı yerine yapacağı proje için Emlak Konut GYO'dan haber bekleniyor. İsmetpaşa Stadı yıkılıp, yerine konut ve alışveriş merkezi yapılacak.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkımı 1 yıl ertelendi!

Kocaelispor taraftarına İsmetpaşa Stadı ile ilgili kulüp yönetiminden iyi haber geldi.Yıkımı yılan hikayesine dönen İsmetpaşa Stadı ile ilgili Kocaelispor taraftarına müjdeli haber geldi.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nın yıkılışı ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kocaelispor’un iç saha maçlarını hangi statta oynayacağı belirsizliğini koruyordu. Bakan Fikri Işık müjdeyi verdi. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılışı bir yıl daha ertelendi

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş toplam sermayesinin yüzde 85 hissesini devretti!

Kiler Alışveriş Hizmetleri A.Ş toplam sermayesinin %85'ini temsil eden ve halka açık olmayan hisselerinin tamamının devri hakkında Kamuyu Bilgilendirme Platformu'nda açıklama yayınladı.

Kliksa babaların online alışveriş tecihlerini açıkladı!

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, bağımsız araştırma kuruluşu DORinsight’a yaptırdığı “Babalar ve E-ticaret” araştırması kapsamında babaların online alışveriş tercihlerini açıkladı.

Kocaeli'nin ilk alışveriş merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılacak!

Kocaeli'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Symbol AYM 11 Haziran'da açılıyor. Kavarılar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, "Bir hayalle yola çıktık. Bunu gerçekleştirdik" dedi.

Sakarya Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam, Sakarya'nın 13 yılda Türkiye kadar yıldızlaştığını söyledi.

İsmetpaşa Stadı alışveriş merkezi Haberi

İsmetpaşa Stadı alışveriş merkezi


 Kocaeli'de bir grup taraftar, İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılması planlanan alışveriş merkezini futbol oynayarak protesto etti.


Stadın önünde toplanan grup adına açıklama yapan Kemal Korucu, 30 yıldır İzmit'te yaşadığını belirterek, "Kocaelispor'un Türkiye Kupası'nı kaldırdığı maçta da şampiyonluk için oynadığı sezonda da buradaydım" dedi.


Korucu, meselenin sadece endüstriyel futbol ve Kocaelispor'un geldiği noktayla ilgili olmadığını düşündüklerini dile getirerek, "Hemen 200 metre ileride başka bir alışveriş merkezi varken yenisinin yapılmasının anlamı yoktur" ifadesini kullandı.


Gruptakiler, açıklamanın ardından iki takıma ayrılarak kısa süreli maç...