20 / 04 / 2024

Isparta millet bahçesi

Isparta millet bahçesi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi Binbirevler Mahallesinde bulunan ve şehrin terası olarak tanımlanan 60 dönümlük alan üzerine Millet Bahçesi inşa ediyor.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

Isparta Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Isparta Millet Bahçesi 6 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Isparta Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi projesini bugün ihaleye çıkarıyor.

Isparta Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Merkez Karaağaç Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Isparta Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi projesini yarın ihaleye çıkarıyor.

Isparta Millet Bahçesi 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa etmek için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi ihalesini 17 Haziran'da gerçekleştirecek.

Isparta'ya sosyal konut ve millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Isparta'da incelemelerde bulundu. Kurum, Isparta'ya millet bahçesi ve sosyal konut müjdesi verdi.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesinin iptali için dava açıldı!

Salda Gölü'ne yapılacak olan Millet Bahçesi ihalesinin iptali ve yürütmenin durdurulması için Isparta İdare Mahkemesi'ne dava açıldı.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Isparta millet bahçesi Haberi

Isparta millet bahçesi

Isparta Belediyesi şehrin dört bir yanında yeşil alan çalışmaları yapıyor. Isparta Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda binlerce metrekarelik alanları yeşillendiren, içerisine çocuk oyun alanlarından, fitness aletlerine, yürüyüş yollarından, dinlenme alanlarına kadar çok sayıda özelliği bir arada barındıran dev parklara bir yenisi de ekleniyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Binbirevler Mahallesinin en üst bölgesinde bulunan ve 6 yıl önce bölgede, ceviz ve sedir ağaçları ile birlikte çeşitli fidanların toprakla buluşturduğu 60 bin metrekarelik alana Millet Bahçesi kurulması için çalışmaların başlatıldığını açıkladı. Millet Bahçesi yapılacak olan bölgede iş makineleri tesviye çalışmalarına başlarken, yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şimdi zamanı geldi burada büyük bir çalışma yapıyoruz. 60 dönümlük bir alan üzerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın...