25 / 04 / 2024

Isparta OSBnin hazırladığı temiz enerji projesi onaylandı

Isparta OSBnin hazırladığı temiz enerji projesi onaylandı

ISPARTA Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu tarafından hazırlanan 1 milyon 102 bin liralık temiz enerji projesiyle bölgenin elektrik ihtiyacı güneş enerjisinden sağlanacak.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Philips anneler için hazırladı! İşte 05 Eylül 2022 fiyat listesi

Anneler ve yeni anne olacakların dikkatine.. Bu haber sizi çok yakında ilgilendiriyor… Bebeğiniz ne kadar sağlıklı besleniyor? Peki Philips'in anneler ve bebekleri için hangi ürünleri hazırladı ve fiyatları nasıl? Sizin için bir liste hazırladık.

İstanbul Üniversitesi Kartal depremine ilişkin rapor hazırladı!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeoloji ve Jeofizik Mühendisliği Bölümleri tarafından, dün İstanbul'da yaşanan merkez üssünün Kartal olduğu açıklanan sarsıntıyla ilgili ön inceleme raporunu hazırladı.

İBB her ilçe için 'olası deprem kayıp tahmini' kitapçığı hazırladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mega kent İstanbul’un 39 ilçesi için 'İlçe Olası Deprem Kayıp Tahmini Kitapçıkları' hazırladı.

Mansur Yavaş: 12 bin konut projesi hazırladık!

Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde CHP Ankara 37. Olağan İl Kongresi düzenlendi. Kongrede konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "12 bin konut projesi hazırladık" dedi...

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık" dedi.

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

İstanbul'daki 3 millet bahçesinin imar planlarını Bakanlık hazırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Başakşehir’de yapılacak olan millet bahçeleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni devre dışı bırakarak imar planı hazırladı. 

Ege Yapı Tescilli Yapılar İçin Kılavuz hazırladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, ülkemizin kültür varlıklarına ve tarihi eserlerine sahip çıkılması ve korunması amacıyla “Tescilli Yapılar İçin Kılavuz” hazırladı.

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

Nihat Zeybekci: Projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, " İzmir'in genel bütün sorunlarını 14 başlık altında belirli bir takvime bağlayan çalışmamız bitti. Şu an onların sunumuyla ilgili hazırlık yapıyoruz. Bu projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık" dedi.

Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da hayata geçimek istediği 111 projeyi açıkladı. İşte Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler... 

Isparta OSBnin hazırladığı temiz enerji projesi onaylandı Haberi

Isparta OSBnin hazırladığı temiz enerji projesi onaylandı

Projenin enerji kaynaklı cari açığın düşürülmesine de katkı sağlayacağını söyleyen OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, yatırımla birlikte toplam kapasitenin 360 kilovat/ saat olacağını belirtti. Proje maliyetinin 1 milyon 102 bin lirayı bulduğuna işaret eden Mustafa Karabulut, yatırımın Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından onaylandığını açıkladı.


Sabah...