20 / 04 / 2024

Ispartakule banliyö seferleri ne zaman

Ispartakule banliyö seferleri ne zaman

Bahçeşehir Ispartakule bölgesine metro ne zaman gelecek? Ispartakule metrosu ne zaman hizmete açılacak? Ispartakule'ye bir metro ve iki banliyo sistemi ne zaman hizmete alınacak? İşte Ispartakule metro ve banliyo sistemlerinin açılış tarihleri...

İstanbul Havalimanı'na İETT ve HAVAİST seferleri başladı!

İstanbul Havalimanı'nda ilk seferlerin yapılmasıyla beraber İETT ve Havaist otobüs seferleri bugün itibariyle başladı

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son durum görüntülendi!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapım çalışmaları devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattı havadan görüntülendi.

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın yüzde 92'si tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın yüzde 92'sinin tamamlandığını açıkladı. Turhan, projenin yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi.

İstanbul Banliyö Hattı yıl sonunda açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul Banliyö Hattı'nın açılış tarihini verdi. Turhan, projeyle ilgili olarak "Yıl sonunda bu projeyi İstanbulluların hizmetine sunacağız" açıklamasında bulundu.

Halkalı-Gebze banliyö Hattı havadan görüntülendi!

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nda sona yaklaşıldı. Yapımı devam eden projede çalışmalar havadan görüntülendi.

Halkalı-Gebze banliyö Hattı'nda deneme seferleri başladı!

İstanbul'un ulaşım sorununu çözecek olan Halkalı-Gebze banliyö hattında sona çok az kaldı. Trenler gece deneme seferlerine başladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yenileme ihalesi iptal edildi!

TCDD, Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö demiryolu hattının yenilenmesi ihalesi iptal edildi. İhale Bakım Atölyesi'nin ihale dosyasına konulmasının unutulması üzerine iptal etti. 

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı!

PKK'lı teröristler nedeniyle 2015 yılından bu yana gerçekleştirilmeyen Tebriz-Van yolcu treni seferleri yeniden başladı... 

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yeniden hizmete alınıyor!

Marmaray projesi sebebiyle atıl kalan Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki tren hattını tramvaya dönüştürecek projeden vazgeçilince TCDD, eski banliyö hattını yenileyerek tekrar hizmete almaya karar verdi.

Sirkeci Kazlıçeşme banliyö hattı yenilenecek!

TCDD, Marmaray Projesi nedeniyle atıl kalan yaklaşık 8 kilometrelik Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö hattını yenileyecek. 

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gebze-Halkalı Banliyö Hattı'nda test sürüşü gerçekleştirdi...

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı test sürüşleri başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kanal İstanbul, 1915 Çanakkale Köprüsü, İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-Halkalı Banliyö Hattı hakkında son durum bilgilerini verdi...

Ispartakule banliyö seferleri ne zaman Haberi

Ispartakule banliyö seferleri ne zaman


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu İstanbul Ulaşım Çalışmaları başlıklı sunum dosyasına göre Bahçeşehir Ispartakule bölgesinin bir metrosu ve iki de banliyö treni olacak. 


Peki bu metro ve banliyö trenleri ne zaman hizmete açılacak? İşte cevabı...


Kadir Topbaş müjdeledi!


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 16 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen Avcılar Ispartakule-Bahçeşehir Bağlantı Yolu ile Avcılar Tahtakale Köprüsü ve Yol ile Kavşak Düzenlemesi'nin temel atma töreninde, Ispartakule'ye metro müjdesi vermişti. Topbaş, banliyö hattının Ispartakule'ye gelmesi için çalışmaların devam ettiğini, Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun da Halkalı ve Ispartakule'ye kadar uzayacağını açıklamıştı. 



Ispartakule metrosu!


Emlakkulisi.com, bu açıklamalardaki raylı sistemlerin izini sürdü ve şu bilgilere ulaştı;



Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu için imzalar 2 Ocak 2014'te atıldı...



İstanbul Avrupa Yakası Raylı Sistem Müdürlüğü'nün inşaatı devam eden raylı sistemler listesinde...