27 / 04 / 2024

ıSS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri

ıSS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin pek çok kentinde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında üzerinde şimdiye kadar durulmayan bir konu ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri tarafından gündeme getirildi: Kemirgenler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

DesignFloor yapı sektörünün yeni gözdesi!

AR-GE süreçlerinde tüketici sağlığını başlıca değerlendiren DesignFloor,  hijyen gereksinimlerini karşılayan A+ ve CE sertifikasyonlarına sahip, neme dayanıklı ve haşere barındırmayan zemin çözümleriyle yapı sektöründe öne çıkıyor.

Kırgızistan'daki Rus hava üssünün arazi kira bedeli artırıldı!

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov'un, ülkedeki Rus hava üssünün arazi kira bedelinin artırılmasını, pistin yenilenmesini ve insansız hava araçları (İHA) yerleştirilmesini öngören protokolü onayladığı belirtildi.

Kentsel dönüşümde potansiyel kemirgen problemi var!

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin pek çok kentinde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında üzerinde şimdiye kadar durulmayan bir konu ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri tarafından gündeme getirildi: Kemirgenler.

ISS'den bahçe bakımının püf noktaları!

Bahçelerin kış bakımı zamanı geldi. Önümüzdeki dönem bunun için en elverişli aylar. ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri kara kışa girmeden bahçelerde nelere dikkat edilmesi konusunda ipuçları verdi.

Antakya Belediyesi müteahhit su birikintilere karşı uyardı!

Antakya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz aylarında artan haşere ve sivrisinek ile mücadele kapsamında 95 mahallede ilaçlama çalışması yaptı.

ISS Temizlik Hizmetleri AVM’lerde sağlığınızı koruyor!

ISS, dünyada 550 binden fazla Türkiye’de ise 30 bini aşkın çalışanıyla temizlikten güvenliğe, cateringten haşere kontrol ve bahçe bakım hizmetleri ile tesis yönetimi hizmetinin en iyi örneklerini sunuyor.

Bahçe bakımının 5 püf noktası!

Bahçe düzenlemesi sadece güzel görüntü için değil, daha rahat bir ortamda vakit geçirmek için önem teşkil ediyor. Konuyla ilgili olarak ISS Bahçe Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri, bahçe bakımının 5 püf noktasına dikkat çekiyor...

Marmara Depremi nelerin habercisi?

Bu sabah merkez üssü Marmara Ereğlisi açıkları olan 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu deprem neyin habercisi? Bu depremden sonra neler yaşanacak? Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan hurriyet.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ'da deprem!

Tekirdağ'da saat 06.13'te merkez üssü Marmara Ereğlisi açıkları olan 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Bir kaç dakika sonra peş peşe 2 artçı deprem daha yaşandı...

GO Yakıt İstasyonları'nın dördüncüsü Konya Ereğli'de açıldı!

Türkiye akaryakıt sektöründe fark yaratan yeni nesil GO yakıt istasyonları, birbiri ardına açılmaya devam ediyor. Yüksek standartlarda, kaliteli, eşit, çevreye duyarlı hizmet ve ürünler sunan GO yakıt istasyonunun dördüncüsü de, Konya Ereğli’de hizmete gi

Chrysamed ilaçlama şirketi İzmir'de ikinci fabrikayı kuruyor!

PBO, Solvent ve itici gaz kullanmadan, su bazlı haşere ilaçları üreten Chrysamed, İzmir'deki ikinci fabrikayı kuruyor...

Ereğli Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ereğli Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Yazdıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu

ıSS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri Haberi

ıSS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin pek çok kentinde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında üzerinde şimdiye kadar durulmayan bir konu ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri tarafından gündeme getirildi: Kemirgenler.  ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri Direktörü Tuncay Turaman “Binaların yıkılması ve toprağın kaldırılması ile açığa çıkan kemirgenler kendilerine yeni beslenme ve barınak yeri bulmak için çevreye dağılıyor ve en yakınlarda bulunan binalarda sorun olarak karşımıza çıkıyorlar. Bu sebeple bir yerde kentsel dönüşüm başlatılıyorsa orada potansiyel kemirgen problemi vardır” diyor. 


Başta İstanbul olmak üzere ülkemizin pek çok kentinde başlatılan kentsel dönüşüm projeleri sırasında daha önce kentlilerin şahit olmadığı konular ortaya çıkıyor. İşte bunlardan biri de kemirgenler. ISS Haşere Kontrol ve Bitki Bakım Hizmetleri Direktörü Tuncay Turaman bu soruna dikkat...