28 / 03 / 2024

istanbul 2020 metro haritası

istanbul 2020 metro haritası

Mega şehir İstanbul'da 2020 yılında toplam 4 yeni raylı sistem hattı hizmete girecek. Peki yeni metro hatları nereden geçecek? İşte piyango vuran ilçeler...

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

İstanbul'da İBB'ye bağlı metrolara ve İETT otobüslerine ramazan düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Buna göre Ramazan boyunca seferler gece 01.00'e kadar devam edecek.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

İstanbullulara müjde! Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbulluların merakla beklediği 37,5 kilometrelik Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının yüzde 98'inin tamamlandığını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul'daki metro inşaatlarına ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin bütçe tartışmalarına ilişkin açıklamasında "‘İBB borçlanıyor, şu oluyor, bu oluyor...’ Evet, borçlanıyoruz. Çünkü İBB, 10 tane metro yapıyor" diye konuştu. İmamoğlu, "10 tane metro hattında birden çalışan bir şehir olduk. 2 tane metro hattını hazırlayan bir şehir

İstanbul'daki metro projeleri için 150 milyon avro dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 2 metro hattının inşaatında kullanılması için 150 milyon avro dış borçlanma yetkisi talep etti. 

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

İstanbul'daki metro hatlarının inşaatı borçlanma tekliflerine onay verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı durdurulan metro hatlarının inşaatı için hazırladı dış borçlanma teklifi komisyonda gündeme alınmadı. 

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, KİT Komisyonu'nda İstanbul Havalimanı metrosuna ilişkin konuştu. Keskin'in verdiği bilgilere göre; Kâğıthane-İGA Haziran 2021'de, Gayrettepe-İGA 2021 sonu, Halkalı-Başakşehir-İGA ise 2022 yılı sonunda açılacak...

Torunlar GYO Nish İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Nish İstanbul projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

istanbul 2020 metro haritası Haberi

istanbul 2020 metro haritası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) metro çalışmalarına devam ediyor. 

İstanbul’da şu anda 221,70 kilometre uzunluğa sahip raylı sistem hattının inşaatı sürüyor. Bunun 80,80 kilometresi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılırken; geri kalan 140,90 kilometre hat da İBB tarafından inşa ediliyor.

Metro hattı geçtiği yerlerdeki emlak fiyatlarını uçuruyor?

"Lokasyon" şüphesiz emlak sektörünün en önemli faktörlerinden. Herhangi bir toplu taşıma hattına yakın olan gayrimenkul fiyatları, nispeten daha uzak olan gayrimenkullere göre daha yüksek. Hele ki metro hattının geçtiği bölgelerde ki gayrimenkul fiyatları, daha metro hattı proje aşamasındayken bile uçuyor. 

Emlak yatırımı yapmak isteyenlerin göz önünde bulundurduğu bu en önemli detay için, İstanbul'da 2020 yılında açılacak 4 yeni metro hattının tüm detaylarını sizler için derledik. 

İstanbul'da bu yıl açılacak 4 yeni metro hattı nereden geçecek?

1-) Boğaziçi Ü. /...