29 / 03 / 2024

İstanbul asfalt çalışmaları

İstanbul asfalt çalışmaları

Kış öncesi İBB, Avrupa ve Anadolu yakasında asfalt kaplama çalışmalarına hız verdi. Kentin 4 bin kilometreyi bulan ana ulaşım yolları asfalt tamir çalışmalarında, 5 aylık yaz döneminde 1 milyon 125 bin ton asfalt kullanıldı.

İstanbul'a asfalt çalışmaları ne zaman başlayacak?

Geçen hafta HT İstanbul’un gündeme taşıdığı asfalt sorunu çözülüyor. İBB, 399 ana ulaşım yolunun asfaltlanması için harekete geçti. Kentin ana caddelerine 2 milyon ton asfalt dökülecek. Çalışmalar gece saatlerinde yapılacak.

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları tam gaz! 

Çılgın proje Kanal İstanbul için açıklamalar ardarda geliyor. Peki Kanal İstanbul projesinin çalışmalarında son durum ne? İşte çılgın projede son durum...

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Malatya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

İstanbul asfalt çalışmaları Haberi

İstanbul asfalt çalışmaları

Kış öncesi İBB, Avrupa ve Anadolu yakasında asfalt kaplama çalışmalarına hız verdi. Kentin 4 bin kilometreyi bulan ana ulaşım yolları asfalt tamir çalışmalarında, 5 aylık yaz döneminde 1 milyon 125 bin ton asfalt kullanıldı.


Geçen yıl yaşanan ağır kış şartlarından dolayı İstanbul’un 4 bin kilometreyi bulan yollarında meydana gelen bozulmalar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yaz başından bu yana düzeltiliyor. Trafiğin aksamaması için bu düzenleme çalışmaları gece 23.00-06.00 saatleri arasında yapılıyor. Yol düzenlemesinde çalışan araçlar daha sonra da park yerine çekiliyor. 4000 km’lik ana ulaşım yollarının rehabilite edildiği çalışmalarda araç sürüş konforunu artırmak amaçlanıyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle yol üst yapısında bilhassa araç yollarında çukur, ondülasyon ve altyapı tranşelerinde meydana gelen bozulmalar nedeniyle asfalt onarımı, kısmi kaplama (yama) ve tam...