26 / 04 / 2024

istanbul atatürk öğrenci yurdu

istanbul atatürk öğrenci yurdu

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından Eylül 2011'de yenilenmek üzere yıkılan Atatürk Öğrenci Yurdu'nun çalışmaları sürüyor. Atatürk Öğrenci Yurdu'nun Eylül'de açılması planlanıyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

İstanbul Arkeoloji Müzesi'nin Atatürk Havalimanı'na taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Arkeoloji Müzesi'nin Atatürk Havalimanı'na taşınacağı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci yurdunda usulsüz kiralama iddiası!

Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne tahsis edilen arsa üzerinde inşa edilen ve 2016’da 113 bin TL kira alınan 7 katlı öğrenci yurdunun, 2017’de yıllık 5 bin 210 TL'ye bir vakfa pazarlık usulü ile kiralandığı öğrenildi. 

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak Teknofest için tarih belli oldu!

TEKNOFEST 11 ile 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. TEKNOFEST 2019 yarışmalarına başvurular 28 Şubat’a kadar sürecek. 

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı. 

Atatürk Öğrenci Yurdu öğrenci kabulüne başladı!

İstanbul'da 44 yıl önce inşa edilen ve İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimince (İPKB) 2012'de yenilenmek üzere yıkılarak tekrar yapılan Cevizlibağ'daki Atatürk Öğrenci Yurdu, öğrenci kabulüne başladı.

Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

İstanbul'da 44 yıl önce inşa edilen ve İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimince (İPKB) 2012'de yenilenmek üzere yıkılarak tekrar yapılan Cevizlibağ'daki Atatürk Öğrenci Yurdu, öğrenci kabulüne başladı.

Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdu hizmete girdi!

İstanbul'da 44 yıl önce yapılan ve İstanbul Valiliği İPKB tarafından 2012'de yenilenmek üzere yıkılıp tekrar inşa edilen Cevizlibağ'daki Atatürk Öğrenci Yurdu hizmete girdi.

Atatürk Öğrenci Yurdu hizmete girdi!

İstanbul Valiliği İPKB tarafından 2012'de yenilenmek üzere yıkılıp tekrar inşa edilen Atatürk Öğrenci Yurdu, hizmete girdi.

istanbul atatürk öğrenci yurdu Haberi

istanbul atatürk öğrenci yurdu

Türkiye'nin en eski yurtlarından olan Atatürk Öğrenci Yurdu, Eylül 2011'de deprem riski nedeniyle yıkıldı. Öğrenci Yurdu İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından 3 yılda yeniden inşa edildi. Atatürk Öğrenci Yurdu'nun çalışmaları devam ediyor. 


5 bloktan oluşan Atatürk Öğrenci Yurdu içerisinde yürüyüş alanları, amfi, havuzlu bir meydan, televizyon ve odalara kartlı sistemle giriş hizmetler bulunacak. 


Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun talebi doğrultusunda, projesini İPKB'nin yönettiği Atatürk Öğrenci Yurdu, yatakhane, kütüphane, çamaşırhane ve teshin merkezinden meydana geliyor.


Eylül'de açılması planlanan 3 bin 500 kişi kapasiteli bina, kız yurdu olarak hizmet verecek. 74 milyon TL'ye inşa edilen binada tek ve 3 kişilik odalar yer alacak. Ayrıca her katta ortak çalışma ve TV izleme-dinlenme salonları bulunacak. 


Toplam inşaat alanı 110 bin metrekare olan Atatürk Öğrenci Yurdu'nda  3...