27 / 04 / 2024

İstanbul Camiikebirde özel proje alanlarının imar planı askıda

İstanbul Camiikebirde özel proje alanlarının imar planı askıda

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Valiliği İl Müdürlüğü, Haliçport projesi bünyesinde yer alan Camialtı ve Taşkızak tersanelerinin de bulunduğu Camiikebir Mahallesi'ndeki özel proje alanlarının imar planlarını askıya çıkardı.

Kentsel dönüşüm yasanın detayları ortaya çıktı: İstanbullu konutuna, düşük ve uzun vadeli taksitlerle erişebilecek!

Marmara Bölgesinde beklenen olası depremden dolayı kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Ekimde Meclis'in açılmasıyla birlikte, İstanbul’a özel kentsel dönüşüm yasa teklifi masaya yatırılacak. İşte detaylar...

Bakan resmen açıkladı! İstanbul depremi için özel birim oluşturulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, olası İstanbul depremine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'a özel birim olmasını istediklerini aktardı.

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

İstanbul için özel deprem yasası! Özhaseki: '5 yıl içinde tamamlarız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'a özel bir deprem yasası çıkarmayı planladıklarını belirtti. Bu kapsamda İstanbul ilini 5 yılda tamamlamayı hedefliyorlar.

İstanbul'da özel yurt fiyatları dudak uçuklattı! İstanbul'da okumak hayal oldu! İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Öğrencilerin 'üniversite' heyecanı çoğalırken; özel yurtlar da zamlandı. Peki, İstanbul'da özel yurt fiyatları ne kadar? İstanbul'da özel yurt fiyatları kaç TL? İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

The Superior Suites satışa çıktı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul" lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

Satılan Özel Çapa Lisesi'nde soruşturma!

Başka bir kuruma satılması nedeniyle eğitimin durma noktasına geldiği belirtilen İstanbul’daki Özel Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’yle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

MIPIM kapılarını bugün açıyor!

Yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul’a özel çadırın 5. defa kurulduğu MIPIM’de son dönemde gerçekleştirilen projeler görücüye çıkacak. Kapılarını bugün açan MIPIM, 15 Mart'a kadar devam edecek.

İstanbul'a özel yasa çıkarılmalı!

Yeni Şafak yazarı ve eski Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk, İstanbul'a özel yasa çıkarılması gerektiğini söyledi.

Kemer Country'de spor alanına villa yapımına izin veren plan değişikliği TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İstanbul'da özel spor alanı olan bir arazide villa yapımına izin veren plan değişikliğini meclis gündemine taşıdı...

Sitede yaşayanlar dikkat! Yargıtay'dan önemli karar!

İstanbul’da özel güvenlikli siteye taşındıktan sonra evinden hırsızlık yapılan mühendis Ömer Sıddık Tatlıgül, zararının karşılanması için dava açtı. 

İstanbul Camiikebirde özel proje alanlarının imar planı askıda Haberi

İstanbul Camiikebirde özel proje alanlarının imar planı askıda

5 Eylül'e kadar 30 gün süreyle askıda kalacak olan imar planları 1/1000 ve 1/5000'likleri kapsıyor.


İşte İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından internet aracılığı ile verilen ilan:


Bakanlığımızın 09.07.2015 tarih ve 11722 sayılı yazısı ekinde iletilen İlimiz, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesinde bulunan Özel Proje Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin hazırlanan -1- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -6- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, 644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 2(ğ) Maddesi ve 6306 sayılı Kanun uyarınca NİP-13299 ve UİP-13300 plan işlem numarası alarak 09.07.2015 tarihinde re’sen onaylanmıştır.


Söz konusu plan, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 07/08/2015-05/09/2015...