25 / 04 / 2024

İstanbul otelleri rezervasyon

İstanbul otelleri rezervasyon

Evler ve odalar turiste kaçak olarak kiralanınca İstanbul'da otellerin doluluk oranı % 58 ’e düştü. Fiyatlar dip yaptı.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Galataport İstanbul, 50’nin üzerinde kruvaziyer gemisine rezervasyon verdi!

İstanbul’un çektiği turist sayısını iki katına çıkarma hedefine en büyük destek kruvaziyerden gelecek. Aynı anda üç geminin yanaşabildiği Galataport İstanbul, 50’nin üzerinde kruvaziyer gemisine rezervasyon verdi...

Cihan İnşaat, Cityscape Turkey'de 25 milyonluk rezervasyon aldı!

Cihan'dan 25 milyonluk satış Cityscape İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılan Cihan İnşaat, Körfez ülkelerinden konut satışı için 25 milyon liralık rezervasyon aldı. Bu rakamın üçte ikisini yatırımcılar oluşturdu.

Sur Yapı Cityscape Turkey'de 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı!

Cityscape Turkey Fuarı'nda Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile yerini alan Sur Yapı fuar boyunca 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Körfezli yatırımcılar 250 milyon dolarlık rezervasyon yaptı!

Cityscape Fuarı’nda Körfez yatırımcısının gözü Türk firmaların projelerindeydi. Körfez yatırımcısının bir günde yaptığı 200 milyon dolarlık rezervasyon, İstanbul’da satışa dönecek. Ağaoğlu ise 67 milyon dolara Maslak 1453’ün bir kulesini sattı.

Elite World Otelleri ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

İstanbul Taksim'de iki, Elorya ve Van'da birer oteli olan Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk 'resort' otelini Marmaris'te açtı. Otel, grubun beşinci oteli oldu.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evlerinde 365 gün Ege tatili!

Sinpaş GYO ’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Ege Yakası Atakent'te sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı daireler!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı! 1.620 TL taksitle!

3 oda 1 salon daire fiyatlarının 324 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Sinpaş Bursa Modern'de 324 bin TL'ye 3+1! Erken rezervasyon fırsatıyla!

Erken rezervasyon fırsatının devam ettiği Sinpaş GYO projesi Bursa Modern projesinde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 324 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 'Her şey dahil 365 gün tatil' sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL'den, 4+1 evler 506.920 TL'den satışa sunuluyor.

Türkiye'nin otelleri en kaliteli oteller arasında!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Yunanistan'ın ürünü adalar. Bizim ürünümüz kıyılarımız. Türkiye'nin otelleri kalite bakımından dünyanın en iyi otelleri arasında" dedi.

İstanbul otelleri rezervasyon Haberi

İstanbul otelleri rezervasyon

Türkiye’nin en fazla turist çeken şehri İstanbul’da konaklama sektörü zor durumda. Yatak arzı talep artış hızını aştı. Bir yandan da ‘kaçak’ turizm patladı. Evler, odalar turiste kaçak olarak kiralanınca otel fiyatları dip yaptı. "Avrupa’nın en iyisi” sayılan İstanbul otellerinde oda fiyatları 170 liraya indi. Bu fiyata Avrupa’da üç yıldızlı otelde bile kalınamıyor. Doluluk göstergeleri de vahim durumu yansıtıyor: Bu yıl ilk çeyrekte İstanbul otellerinde doluluk oranı % 58’e kadar düştü. TUROB Başkanı Timur Bayındır, “Böyle giderse oteller kapanmaya başlayacak” dedi. Geçen yıl 11 milyondan fazla turist çeken İstanbul’un otel yöneticileri ‘kriz’ uyarısı yaptı.


Tek sorun yatırım hızı değil, fazla kapasite değil! En önemli konulardan biri de ‘kaçak’ konaklamalar. Bu konu acenteler, operatörler de dahil bütün sektörün gündeminde. Evler, apartmanlar turiste...