25 / 04 / 2024

istanbul STEM Zirvesi

istanbul STEM Zirvesi

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) tarafından düzenlenen " STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics/Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Zirvesi " yarın İstanbul 'da gerçekleştirilecek.

STEM Zirvesi 22 Ekim'de İstanbul'da!

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) tarafından düzenlenen " STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics/Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Zirvesi ", 22 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilecek

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul 21,22,23 Mayıs'ta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İstanbul Ekonomi Zirvesi 1 milyar dolarlık iş hacmi hedefliyor!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve 10 ülkeden katılımın beklendiği İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde, önemli panellere ev sahipliği yapmanın yanı sıra 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturulması bekleniyor.

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi 17 Aralık'ta!

Ceylan İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye’nin global ve yerel markalarını aynı çatı altında buluşturacak organizasyon  200 marka temsilcisini ağırlayacak.

Dijital Şehircilik Zirvesi 25 Ekim'de İstanbul'da yapılacak!

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının tartışılacağı Dijital Şehircilik Zirvesi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 25 Ekim'de gerçekleştirilecek.

9. İstanbul Finans Zirvesi 2 gün sürecek!

Hem ulusal hem de küresel çok önemli gelişmelerin ve hızla yaşandığı bir dönemde gerçekleşecek olan 9. İstanbul Finans Zirvesi pek çok önemli konuğa ev sahipliği yapacak...  

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 - 29 Nisan tarihleri arasında Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center'da gerçekleştirilecek. 

CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım'da düzenleniyor!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Zirvede Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği konuşulacak.

Trendera Zirvesi İstanbul’da gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gerçekleştirildi.

8. İstanbul Finans Zirvesi 27-28 Eylül'de!

Bu sene 8. Kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2017) finansal teknolojiler ve risk yönetimini ele alacak. IFS’17, 27-28 Eylül tarihlerinde Hilton Bomonti Otel’de düzenlenecek.

11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs’ta!

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleştirilecek. Fuar bu sene daha büyük bir önem taşıyor.

Mimari ve Tasarım Zirvesi 14 -15 Nisan’da İstanbul’da!

Türkiye ve dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcılarını Nisan ayında İstanbul’da buluşturacak Mimari ve Tasarım Zirvesi, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

7. İstanbul Finans Zirvesi’nde Jeopolitik Riskler ve Finans tartışıldı!

7. İstanbul Finans Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, AB üyeliğinin Türkiye için stratejik hedef olduğunu belirtti.

istanbul STEM Zirvesi Haberi

istanbul STEM Zirvesi


Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen "STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics/Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Zirvesi" yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek.  


TÜSİAD açıklamasına göre, STEM eğitiminin önemini ve STEM iş gücüne duyulan ihtiyacı vurgulamak amacıyla yarın Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan zirve, Samsung ana sponsorluğunda Kibar Holding, Koç Holding ve Siemens sponsorluklarıyla ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası ile Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası'nın destekleriyle yapılacak. 


Zirvenin açılış konuşmalarını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilgi Toplumu, Bilgi-İletişim Teknolojileri ve İnovasyon Komisyonu Başkanı Esin Güral Argat yapacak. Zirveye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımı da bekleniyor. 


Zirvede, NASA Eğitim Dairesi Eski Başkanı ve Astronotu Leland Melvin, The Economist Dergisi tarafından "Bay Yaratıcılık" ve "Seri İnovasyoncu"...