26 / 04 / 2024

istanbuldaki yeni itfaiye istasyonları

istanbuldaki yeni itfaiye istasyonları

İstanbul 'a 9 yeni itfaiye istasyonu kazandıran Başkan Kadir Topbaş, 38 olan istasyon sayısını 10 yılda 108'e çıkardıklarını ve teşkilatı modern araç gereçlere kavuşturduklarını söyledi.

İstanbul’a 9 yeni İtfaiye İstasyonu açıldı!

İstanbul'a 9 yeni itfaiye istasyonu kazandıran Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 38 olan istasyon sayısını 10 yılda 108'e çıkardıklarını ve teşkilatı modern araç gereçlere kavuşturduklarını söyledi...

Zabıta ve itfaiye eri olmak isteyenler buraya! Başvuru tarihini kaçırmayın

KPSS puanı olan ama atanamayan milyonlarca genç için yeni iş fırsatları doğuyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan yeni ilanda, kadrodaki açığı kapatmak için itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sivas'ta yeni itfaiye binası 2021'de hizmete açılacak!

Sivas Belediyesi tarafından inşa edilen yeni itfaiye binasının 2021'de hizmete girmesi bekleniyor. Yeni itfaiye binası 15 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 

Sivas'a yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Sivas Belediyesi tarafından 18 milyon liraya yeni itfaiye hizmet binası inşa ediliyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, inşaat alanında incelemelerde bulundu

Malatya Yeni İtfaiye Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 olarak tamamlandı.

Sakarya Kocaali'ye yeni itfaiye binası inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Gerçekleştirilen toplantıda 54 maddelik gündem oylanacak.

Malatya yeni itfaiye merkezinin inşaatı yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni İtfaiye Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışanlar ile görüştü.

Çekmeköy'e ikinci itfaiye binası inşa ediliyor!

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni itfaiye binasının inşaatı devam ediyor.

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

istanbuldaki yeni itfaiye istasyonları Haberi

istanbuldaki yeni itfaiye istasyonları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece Mimarsinan'da düzenlenen törenle çeşitli ilçelerde inşa edilen 9 modern itfaiye istasyonunu hizmete aldı.  Tören'e Başkan Topbaş'ın yanı sıra İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Feyzullah Kıyıklık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Genel Sekreter Yardımcıları Abdurrahman Uçak, Köksal Tandıroğlu, İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, modern araç gereçlerle donattıkları İstanbul İtfaiyesi'ni dünyanın en iyi teşkilatından biri haline getirdiklerini belirterek, "2004 yılında 38 olan itfaiye istasyon sayısı 108’e, personel sayısı 1.852’den 4 bin 254’e, araç sayısı 292’den 635’e ulaştı" dedi.


İstanbul İtfaiyesi; modern istasyon, araç ve ekipmanlarla dünyanın önde gelen itfaiyelerinden biri haline geldiğine dikkat çeken Başkan Topbaş, "Bugün burada, İstanbul'da Asya ve Avrupa yakasındaki 3 bölgedeki, 9...