20 / 04 / 2024

ISVEA masaj yapan klozet

ISVEA masaj yapan klozet

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider İtalyan markası ISVEA’nın Mükemmel klozeti, banyo teknolojisinde yepyeni bir çağ açıyor. Klozet masaj yapıyor, suyu teninizin istediği sıcaklığa getiriyor ve su tasarrufu sağlıyor.

Metin Altınok'tan Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneri!

Melih Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneride bulundu. Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarının yurt dışına götürdüklerinin yüzde onunu kendilerini zengin eden ülkelerine geri getirmeyi düşünmeleri gerektiğini belirtti...

Moody’s petrol ihracatı yapan ülkeleri uyardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, düşük petrol fiyatlarının petrol ihracatı yapan ülkelerin kredi profillerini zayıflatabileceğini belirtti.

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

Ünlülere de gayrimenkul danışmanlığı yapan şirkette taciz iddiası!

İki kadın, ABD’de ev almak isteyen kişiler için danışmanlık yapan gayrimenkul şirketinin sahibi eski patronlarının kendilerini taciz ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Türkiye'de faizsiz ev sahibi yapan şirketler artıyor!

Faizsiz ev ve araba sahibi yapan model gün geçtikçe büyüyor. Son 3 yıl içinde şirket sayısı 20’ye yaklaştı. Sektör yetkililerine göre artışın sebebi talep olduğu kadar yakın zamanda gelmesi beklenen devlet desteği...

Emlak Konut'un en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019'da toplam 3 milyar TL'lik satış yaptı. Peki Emlak Konut'un en çok satış yapan projesi hangisi?

Gürültü yapan komşuya bin 461 liralık ceza!

Gürültü yapan komşunuzu önce polise ve zabıtaya şikâyet edip idari para cezası verebilirsiniz. Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında son çare daireyi satın alarak gürültücü komşudan kurtulabilirsiniz.

Emlak vergisi taksit yapan bankalar 2019!

Her sene ev, işyeri, arsa ve arazi sahipleri tarafından ödenen emlak vergisinde son günlere girildi. Peki, emlak vergisi taksit yapan bankalar hangileridir?

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

En fazla milyardere ev sahipliği yapan 15 şehir!

Dünyada 2 bin 604 dolar milyarderi bulunuyor. . İşte dünya genelinde en fazla milyardere ev sahipliği yapan 15 şehir...

Türkiye’ye yatırım yapan gurbetçiler çok doğru bir iş yaptı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, "Gayrimenkul alarak Türkiye’de yatırım yapan gurbetçilerimiz hem memleketleri için hem de kendileri için çok doğru bir iş yaptı" dedi...

Türkiye’nin en çok konut satışı yapan şirketi MESA oldu!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından yapılan Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde 1. oldu.         

Gürültü yapan komşuya para ve hapis cezası!

Kat Mülkiyeti Kanunu'na (KMK) göre komşuların birbirlerini karşılıklı olarak rahatsız etmeme yükümlülükleri bulunuyor. Avukat Abdi Yaşar, gürültü yapan komşuya para ve hapis cezası verilebildiğini anımsattı..

ISVEA masaj yapan klozet Haberi

ISVEA masaj yapan klozet

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider İtalyan markası ISVEA’nın Mükemmel klozeti, banyo teknolojisinde yepyeni bir çağ açıyor. Projenin tasarımcısı İtalyan EttoreGiordano, “Türkler’de suyla alakalı bir kültür var ve temizlik konusunda hassaslar. Bu ilişkiden çok etkilendim ve bu da işimi kolaylaştırdı” diyor.


ISVEA’nın tasarım başkanı İtalyan EttoreGiordano’nun hayata geçirdiği Mükemmel Klozet’in üretimi Çorum’da yapılıyor. Mükemmel Klozet masaj yapıyor, suyu teninizin istediği sıcaklığa getiriyor. Bunun yanı sıra su tasarrufu sağlıyor, kötü kokuları emiyor dışarı vermiyor. Otomatik sprey özelliğiyle kendini temizliyor. Klozetin ısıtmalı kapağı ve led aydınlatması da mevcut. Teknolojiyi konfor ve hijyenle birleştiren Mükemmel Klozet, düşük enerji tüketimi, az su ve deterjan kullanımı nedeniyle tasarruf sağlayan, enerji dostu yeşil ürünler arasına giriyor. 


Türkler Çevreci Ürünlere Yöneliyor

Türk kültürü ile İtalyan kültürü arasında çok fazla...