25 / 04 / 2024

ISVEA mükemmel klozet projesi

ISVEA mükemmel klozet projesi

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider İtalyan markası ISVEA’nın Mükemmel klozeti, banyo teknolojisinde yepyeni bir çağ açıyor. Klozet masaj yapıyor, suyu teninizin istediği sıcaklığa getiriyor ve su tasarrufu sağlıyor.

ING Bank'tan mükemmel güncelleme! Promosyon rakamları emeklileri mutlu etti

Asgari ücretin yükselmesinin ardından emekliler ve emekli yakınları da banka promosyonlarında meydana gelecek güncellemeyi merak ediyordu. ING bank vatandaşın bu merakını giderici paylaşımı yaptı İşte ING Bank'ın güncel promosyonları.

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Performansın sınırlarını BMW M serisi ile zorlayın! İşte 22 Nisan 2023 fiyat listesi

İster hafta sonları sürmesi eğlenceli bir araba, ister kendini ifade eden günlük bir sürücü arıyor olun, BMW M Serisi mükemmel bir seçimdir. Bir BMW M Serisi araca sahip olmak, performansı ve lüksü takdir ettiğinizi gösteren bir statü sembolüdür. Peki 22 Nisan 2023 fiyatı nedir

Milyonlarca emekli bu haberi duyunca zil takıp oynayacak! Akbank'tan mükemmel hamle

Milyonlarca emekli arda arda müjdeli haberlerle seviniyor. Bir müjdeli haber de  Akbank'tan geldi. Akbank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. İşte güncel emekli promosyonları

Mükemmel yol tutuşu ve yüksek performansı ile BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

BMW 4 Serisi, sportif sürüş özellikleri, lüks iç mekanı ve son teknolojik özellikleri nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca şık tasarımı, çeviklik ve performansı ile de dikkat çekmektedir. Peki BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

Şık görünüm  ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV'siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın

Rakiplerinin çoğundan daha konforlu, pratik ve çekici olan Arona, küçük SUV pazarındaki en iyi çok yönlü araçlardan biridir ve mükemmel benzinli motor yelpazesi onu dizelden kaçınmak isteyenler için mükemmel bir seçim haline getirir. 06 Nisan 2023 fiyat listesi

BİM'de mükemmel Ramazan indirimleri! Reçel 49,50 TL, tereyağI 125 TL'ye düştü! Yetişen alır 

BİM'in aktüel ürünler listesi her hafta olduğu gibi bu hafta da merak edilenler arasında. Her haftanın salı günleri farklı ürünlerini indirime sokan Bim'de bu salı neler var? İşte BİM 28 Mart aktüel ürün kataloğu.

Denizbank'tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına 'yok artık' diyeceksiniz

EYT ile alakalı bütün eksikler giderilirken EYT yasası ile alakalı şekillendirmeler tamama ererken bankalarda müşteri çekmeyi amaçlayarak promosyon tutarlarını güncelliyorlar. Bir güncellemede Denizbank'tan geldi. Banka 10 bin TL vereceğini ilan etti ve şartları açıkladı.

Alman gücünü X1'de hissedeceksiniz! BMW X1'e Mart zammı yapıldı mı?! İşte 2023 07 Mart fiyat listesi

Mükemmel sürüş dinamikleri, verimli motorları ve lüks iç tasarımıyla tanınan BMW X1 için fiyat araştırması yapılıyor. Peki BMW X1 2023 07 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Bu şartları taşıyorsanız müjde! Her ay 6000 TL alacaksınız!

Yaşanan deprem sonrası işsiz kalan vatandaşlara İŞKUR'dan mükemmel destek. Şartlara hemen bakın ve nasıl faydalanacağınızı öğrenin. 6 bin TL'ye kadar destek ödemesini kaçırmayın 'İşsizlik maaşı için gereken şartlar neler? İşsizlik maaşı ne kadar?' sorularının cevabını arıyor.

Mükemmel sonuçlar almak için bu ütüye güvenin! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Her zaman mükemmel sonuç almak için sizi asla yarı yolda bırakmayan bir ütünüz olmalıdır. İşte Philips Dst5020 Buharlı Ütü tam sizlik.

Aile Bakanlığı ödemesinin yanına bu da gelirse mükemmel olur! Tam 3.340 TL ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik destek ödemeleri devam ediyor. Bakanlığın ödemelerinin yanı sıra evde bakım ödemeleri de başladı. İşte evde bakım ödemeleri hakkındaki detaylar...

Vespa Primavera 50 Touring'e 3 bin TL zam geldi! Vespa Primavera 50 Touring 30 Kasım 2022 fiyat listesi!

Vespa Primavera 50 Touring'e bu ay 3 bin TL zam geldi. Estetik tasarımla sarılmış mükemmel kompakt bir motor olarak lanse edilen Primavera 50 Touring'in Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Vespa Primavera 50 Touring 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

ISVEA mükemmel klozet projesi Haberi

ISVEA mükemmel klozet projesi

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider İtalyan markası ISVEA’nın Mükemmel klozeti, banyo teknolojisinde yepyeni bir çağ açıyor. Projenin tasarımcısı İtalyan EttoreGiordano, “Türkler’de suyla alakalı bir kültür var ve temizlik konusunda hassaslar. Bu ilişkiden çok etkilendim ve bu da işimi kolaylaştırdı” diyor.


ISVEA’nın tasarım başkanı İtalyan EttoreGiordano’nun hayata geçirdiği Mükemmel Klozet’in üretimi Çorum’da yapılıyor. Mükemmel Klozet masaj yapıyor, suyu teninizin istediği sıcaklığa getiriyor. Bunun yanı sıra su tasarrufu sağlıyor, kötü kokuları emiyor dışarı vermiyor. Otomatik sprey özelliğiyle kendini temizliyor. Klozetin ısıtmalı kapağı ve led aydınlatması da mevcut. Teknolojiyi konfor ve hijyenle birleştiren Mükemmel Klozet, düşük enerji tüketimi, az su ve deterjan kullanımı nedeniyle tasarruf sağlayan, enerji dostu yeşil ürünler arasına giriyor. 


Türkler Çevreci Ürünlere Yöneliyor

Türk kültürü ile İtalyan kültürü arasında çok fazla...