23 / 04 / 2024

İTÜ Stadı İETT otobüsleri hangileri

İTÜ Stadı İETT otobüsleri hangileri

İTÜ Stadyumu nerede? Lady Gaga İTÜ Stadı nerede? Lady Gaga İTÜ Stadına nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadı İETT otobüsle nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi var mı?..

Karşıyaka Stadı için meclis araştırması önergesi verildi! 

İzmir'de yapımına başlanılan Karşıyaka Stadı'nın bitirilememesinin sebeplerinin araştırılması amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesi

Maracana Stadı, Kovid-19 nedeniyle hastaneye dönüştürüldü!

Latin Amerika'da yeni tip koronavirüsten en çok etkilenen ülke olan Brezilya'daki ünlü Maracana Stadı hastaneye dönüştürüldü.

Maracana Stadı Kovid-19 hastanesine dönüştürülüyor!

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrindeki Maracana Stadı'nın yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında hastaneye dönüştürülecek.

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Göztepe Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın 9 Eylül’de temelini attığı sembolik törenin ardından Göztepe Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Türk Telekom Stadı'nda ofis alanları açıldı!

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nın "yaşayan stada" dönüşmesi için Workinton firmasıyla anlaşma yapıldı. Stat, 365 gün çalışan bir kompleks haline getirilecek.

Eskişehir'de yeni stadın parasını TDV bütçesi karşıladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı: Türk Dünyası Vakfı 2016 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Türk Dünyası Vakfı Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle eski stat alanının yapılaşmaya açılmaması için yeni stadın parasını Türk Dünyası Vakfı bütçesinden karşıladık." diye kon

Bursa Atatürk Stadı meydana dönüştürülecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün yapımı için 1926'da bin lira bağışta bulunduğu ve 1948'de tamamlanan Atatürk Stadı'nın tarihi dokusu bozulmadan, bulunduğu alanı meydana dönüştürecek.

Rize Çaykur Didi Stadı'nın zemini hibrit çime dönüştürülüyor!

Yeşil-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemininin, hibrit çime dönüştürülüyor.

Dursun Türk: Hibrit çimini Adana stadı için de uygulayacağız!

Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, “Vodafone Arena’da uyguladığımız hibrit çimi Adana stadı için de uygulayacağız” dedi

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

İTÜ Stadı İETT otobüsleri hangileri Haberi

İTÜ Stadı İETT otobüsleri hangileri

Lady Gaga İTÜ Stadyumu nerede?


Lady Gaga'nın 16 Eylül 2014 tarihinde Türkiye'de ilk defa canlı konser vereceği İTÜ Stadyumu nerede? İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu'na nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu nerede? İTÜ Stadyumuna nasıl gidilir? Lady Gaga konserinin düzenlenceği İTÜ Stadı'na nasıl gidilir? 


İTÜ Stadyumuna giden İETT otobüsleri hangileri? İTÜ Stadyumuna metro ile nasıl gidilir? İTÜ Stadyumuna özel araçla nasıl gidilir? İTÜ Stadyumu yol tarifi al... İTÜ Stadı yol tarifi nasıl?


Lady Gaga’s Artrave: The Artpop Ball konserinin 16 Eylül 2014 Salı günü gerçekleşeceği İTÜ Stadyumu, İtü Ayazağa Yerleşkesi Maslak Sarıyer / İstanbul adresinde bulunuyor. 





İTÜ Stadyumu'na metro ile nasıl gidilir?


İTÜ Stadyumu 2008 yılında açıldı. Toplam 6 bin kişilik oturma kapasitesine sahip İTÜ Stadyumuna Taksim'den metroya binerek Ayazağa durağında inerek ulaşılabilir. 


İTÜ Stadyumu'na giden...