19 / 04 / 2024

IWG Gayrimenkul uygulaması

IWG Gayrimenkul uygulaması

Gayrimenkul satın alma, kiralama, kiraya verme ve satış süreçleri gelişmelere ayak uydurarak dijitalleşmeye devam ediyor. Grup çatısı altında Regus’u da bulunduran IWG, duyurduğu “IWG Broker Komisyonu Uygulaması”yla komisyon kazanmak daha kolay hale geliyor...

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Zorunlu arabuluculuk uygulaması emlak piyasasına olumlu yansıyacak!

Emart Gayrimenkul kurucusu Arzu Turan, 1 Eylül tarihi itibarıyla hayata geçen kira uyuşmazlıklarında zorunlu arabuluculuk uygulamasının piyasaya olumlu yansıyacağını söyledi.

Portekiz Parlamentosu gayrimenkul karşılığı vatandaşlık verme uygulamasını kaldırdı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gayrimenkul yatırımcılarının en çok ilgilendiği program olan Golden Visa için Portekiz Parlamentosu önemli bir adım attı ve gayrimenkul yatırımlarını program kapsamından kaldırma kararı aldı.

Gayrimenkul değerlemede yeni uygulama başladı: 81 ili tek tek kapsıyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gayrimenkul değerlemede özel hukuk tüzel kişi bilirkişilik uygulamasının Türkiye genelinde başlatıldığını aktardı. Uygulama bugün itibarıyla hayata geçiyor.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi'nin pilot uygulaması tamamlandı!

Amasya'da Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi pilot uygulaması tamamlandı.

Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi Amasya'da başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Üç Boyutlu Kadastro ve Gayrimenkul Değerleme Projesi'nin pilot uygulaması Amasya'da başladı.

ABD'den Türkiye'ye gayrimenkul yaptırımı!

ABD'de 2021 yılı için 740 milyar dolarlık savunma bütçesine onay verilmesiyle  bu ay geçmesi beklenen tasarı ile birlikte Trump'ın 30 gün içerisinde Türkiye'ye yaptırım uygulaması bekleniyor. Yaptırımlar arasında gayrimenkul satış yasağı da yer alıyor.  

Emlak Katılım Tapu Güvenilir Hesap uygulamasını hizmete sundu!

Müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Emlak Katılım, gayrimenkul devir işlemlerinin sorunsuz gerçekleşmesi için Tapu Güvenilir Hesap uygulamasını hayata geçiriyor.

Gayrimenkul sektöründe bir ilk: 1 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı!

Sene başından bu yana evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı gayrimenkul imkanlarından faydalanmak isteyen arsa alıcıları için 1 TL’den başlayan açık artırmalar düzenleyen ve bu uygulamasıyla yoğun ilgi gören Tapucom, şimdi de konut satışlarında 1 TL’den başlayan açık artırmalara başlayacak.

Gayrimenkul sözleşmelerinde damga vergisi kalkmalı!

Gayrimenkul ticaretiyle ilgili kullanılan sözleşmelerde bulunan damga vergisi uygulaması işletmelerin mağdur edildiğini ifade eden Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, damga vergisinin kalkması için çağrı yaptı.

GYODER'in 'Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları' semineri 26 Haziran'da!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları semineri 26 Haziran'da ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

COVID-19'un Türkiye gayrimenkul pazarına etkileri neler?

COVID-19 salgını devam ederken gayrimenkul pazarını da etkiledi. Ancak “kirasız dönem’’ uygulamasının ön plana çıkarıldığı yeni düzenlemeler ile sektörde daralmaya izin verilmiyor...

IWG Gayrimenkul uygulaması Haberi

IWG Gayrimenkul uygulaması

Gündelik hayatı kolaylaştıran teknolojik yenilikler, gayrimenkul sektöründe de dönüşümü beraberinde getirmeye başladı.

Grup çatısı altında Regus’u da bulunduran IWG, “Proptech” dönemine uygun hareket ediyor ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyor. Şirket, “IWG Broker Komisyonu Uygulamasını” lanse ederek, gayrimenkul danışmanlarıyla çalışmaya başladı.

Tüm işlemler parmağınızın ucunda

Dünya çapında gayrimenkul ofisleri ve acenteler için daha iyi bir deneyim yaşatmak için tasarlanan IWG Broker Komisyonu uygulaması, talepler ve 2010’lu yıllardaki gelişmeler dikkate alınarak oluşturuldu. 
Android ve Apple uyumlu olan uygulama pazaryerlerinde IWG broker olarak isimlendirilmiş ve ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Uygulama; Regus, Spaces, No18, HQ ve Signature by Regus gibi tüm IWG markaları üzerinden yönlendirmelerin gayrimenkul danışmanları ve acenteler tarafından sunulmasını, izlenmesini ve yönetilmesini her zamankinden kolay hale getiriyor. Kullanıcılar, akıllı telefonlarını kullanarak...