25 / 04 / 2024

IWPC Kongresi ne zaman

IWPC Kongresi ne zaman

IWPC, rüzgarda dünya lideri olan Çin’i, dünya ikincisi olan Amerika’yı ve Avrupa lideri Almanya’yı konuk ediyor. Dört kıtadan yaklaşık 20’e yakın ülkenin ağırlanacağı kongre rüzgar sektöründe bugüne kadar yapılmış en büyük kongre olacak.

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Trabzon'da 18 yılda 8 bin 37 konut inşa edildi!

AK Parti Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da devam eden konut inşası hakkında bilgi verdi. 

22 otel gerçek değerlerinin yarısına satıldı!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, dün Uluslararası 10. Resort Turizm Kongresi'ne katıldı. Ateş, 2018-2020 döneminde 22 otelin satış sürecine katıldım. Otellerin gerçek değeri ekspetriz değerlerinin 2 katıydı. Otel varlık değerlemesi inşaat projesi kriterleriyle yapılmamalı" dedi.

Ali Babacan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Akıllı Şehirler Kongresi açıklaması!

Ankara'da düzenlenen  “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi”ne katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongrede Kanal İstanbul projesinin konuşulması üzerine kongreden ayrıldı. İmamoğlu, "Süreç 180 derece farklı bir psikolojiyle yönetildi" dedi...

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

İmar barışından sonra imara uymayan yapı inşa edilemeyecek!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Kayseri Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Başbakan Yıldırım, kongrede önemli açıklamalarda bulundu. 

Esenler'de 41 bin konut kentsel dönüşüme girdi!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım partisinin Esenler 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Başbakan Yıldırım burada önemli açıklamalarda bulundu. 

 Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ilk adım atıldı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Beyoğlu 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabı başlıyor!

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Beyoğlu 6. Olağan İlçe Kongresi'ne Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. 

Sakarya’ya bin yataklı hastane müjdesi!

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kente bin yataklı hastane inşa edileceğinin müjdesini verdi.

3. nükleer santral için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 22. Dünya Petrol Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, 3. nükleer santral için çalışmaların başladığını açıkladı.

IWPC Kongresi ne zaman Haberi

IWPC Kongresi ne zaman

Kıtalararası Rüzgar Enerjisi Kongresi (IWPC), rüzgarda dünya lideri olan Çin’i, dünya ikincisi olan Amerika’yı ve Avrupa lideri Almanya’yı konuk ediyor. Dört kıtadan yaklaşık 20’e yakın ülkenin ağırlanacağı kongre rüzgar sektöründe bugüne kadar yapılmış en büyük kongre olacak. 

22.01.2015- 31 Mart tarihinde başlayacak olan kongre, 2 nisan perşembe akşamına kadar WOW İstanbul Kongre Merkezinde devam edecek. Aralarında Çin, USA, İngiltere, Almanya, Ürdün, Makedonya gibi ülkelerinde olduğu kongreye 30 ülkenin rüzgar enerjisi birliği başkanlarının gelmesi bekleniyor. 

“ İstanbul Kıtaları Biraraya Getiriyor” mesajı ile ilk kez İstanbul’da düzenlenen IWPC kongresi Avrupa, Asya, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Kuzey Amerika ve Balkanları da içine alan geniş bir coğrafyadaki tüm rüzgar enerjisi yetkililerini bir araya getiriyor. 

Rüzgar sektöründe dünya lideri olan Çin’den, Avrupa birincisi Almanya’ya kadar sektörde deneyimi olan...