26 / 04 / 2024

izmir depremzede kredi

izmir depremzede kredi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer'in başkanlığında gerçekleştirildi. Soyer, İzmir'de yaşanan depremin ardından 332 milyon dolarlık kredi anlaşmasının durdurulduğunu belirtti.

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

İzmirli depremzedelerden 2 yıl ötelemeli kredi çağrısı!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmirli depremzedeler için inşa edilen konutlardaki son duruma değindi. Özkan, depremzedelerin kredi çağrılarını yinelediğini de belirtti.

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi!

İzmirli depremzedelerin kredi bekleyişi devam ediyor .İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir’e geldiğinde kredi müjdesi vermezse Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) yürüyeceklerini duyurdu.

İzmirli depremzedelerden faizsiz kredi talebi!

İzmir’in Seferihisar açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan ve 117 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremde 8 bina kısmen, 5 bina da tamamen yıkıldı. Evlerinden olan İzmirli depremzedelerin, faizsiz kredi bekleyişi devam ediyor...

İzmirli depremzedelerden deprem kredisi çıkışı!

İzmirli depremzedeler, deprem vergisini hala ödediklerini ancak henüz deprem kredisi alamadıklarını belirtti.

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de yaşanan depremin ardından konutları yıkılan ve bir türlü sorunlarına çözüm bulamayan depremzedeler mezarlıklar müdürlüğüne gitti ve tepkilerini dile getirdi. 

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

İzmirli depremzedelerin kredi ve kira yardımı mağduriyeti!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan ve 118 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sarsıntı sebebiyle binlerce vatandaş 7.5 aydır verilen sözlerin tutulmamasından mağdur olduklarını belirtti. 

İzmirli depremzedelerden düşük faizli kredi talebi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, birçok depremzedenin 6306 sayılı yasa kapsamında sunulan kentsel dönüşüm kredisi fırsatından faydalanmak istediğine dikkat çekerek; vatandaşların bu konuda maddi anlamda endişeleri olduğunu dile getirdi.

İzmirli depremzedeler kredi mağduriyeti yaşıyor!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen ve 118 vatandaşın hayatını kaybettiği deprem sonrasında mağdur olan depremzedeler kredi konusunda problemler yaşıyor. 

Kamil Okyay Sındır'dan depremzede kredilerine ilişkin açıklama!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde birçok ev hasar gördü. Depremde evleri hasar gören vatandaşlar 10 bin Türk Lirası krediyle karşı karşıya kaldı.

İzmir'de kredi çekemeyen depremzedeler evlerini satıyor!

30 Ekim 2020'de İzmir Seferihisar'da yaşanan ve 118 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan depremin acısı unutulmaya çalışılırken evleri yıkılan ve hasar gören 150 bine yakın depremzedeler mağduriyetlerle karşılaşıyor.

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Depremzedelere Hibe ve Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı mı? İşte Detayları ve Nasıl Başvurulur?

Depremzede hibe ve faizsiz kredi başvurusu detayları belli oldu. Deprem bölgesinde etkilenen vatandaşların evlerin inşa edilmesinde hibe ve faizsiz kredi desteği sunuluyor. Başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte depremzedeler için hibe ve faizsiz kredi desteği detayları…

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Depremzede esnafın kredi borcuna faizsiz 6 ay erteleme kararı! İşte detaylar

Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılamış olacak.

Tarım Kredi Markette dana sosis 32,75 TL, İzmir Tulumu 400 gram 59,90 TL! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Peynir, süt, bebek bezi, et ürünleri dahil pek  çok ürün grubunu indirimli satışa sunan Tarım Kredi Koopetifleri marketlerinde Elit Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 litresi 47,90 TL’ye, Uni Baby 400 gram Saç ve Vücut Şampuanı 17,90 TL’ye, Özlem Kangal sucuk 200 x2 paket 99 TL’ye tüketiciye sunuluyor.

İngiltere'den Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı için 2.3 milyar dolarlık kredi!

İngiltere tarafından Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'na kredi desteği müjdesi verildi ve 2.3 milyar dolarlık altyapı ihracat finansman kredisinin verileceği duyuruldu. 

Murat Kurum: İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2022'de İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız" dedi.

İzmir kentsel dönüşüm için kredi bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de gerçekleşecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili 30 yıl vadeli kredi için beklemede olduklarını dile getirdi. 

İzmir'de kredi çekemeyen depremzedeler evlerini satıyor!

30 Ekim 2020'de İzmir Seferihisar'da yaşanan ve 118 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan depremin acısı unutulmaya çalışılırken evleri yıkılan ve hasar gören 150 bine yakın depremzedeler mağduriyetlerle karşılaşıyor.

Üçyol-Buca Metrosu için İzmir Büyükşehir'in Hazine garantisiz dış kredi izni uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Buca Metro Projesi’nin finansman görüşmelerine devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, “Hazine garantisiz dış kredi” kullanma iznini bir yıl daha uzattı.

İzmir Bayraklı'da 20 depremzede aile evlerine kavuştu!

30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören 20 depremzede aileye ev teslimi yapıldı. Kiralık dairelerde oturacak ailelerin bir yıllık kira ücretlerini ise Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği tarafından ödendi.

İzmir'e 46 Tarım Kredi Kooperatifi Marketi açılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, İzmir'e 46 Tarım Kredi Kooperatifi Marketi açılacağını söyledi.

izmir depremzede kredi Haberi

izmir depremzede kredi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer'in başkanlığında Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) gerçekleştirildi. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'i sarsan depremin ardından 5 bin 800 yapının orta hasar görmesi sebebiyle Dünya Bankası’yla varılan kredinin mutabakat sürecini bütün ayrıntılarıyla paylaştı.

Dünya Bankası kredisine ilişkin akıl almaz bir algı operasyonun aylardır sürdüğüne vurgu yapan Başkan Soyer, "İzmir kamuoyunu yanıltan kimdir? Pandemi olmasaydı 2020’nin Mart ayında Dünya Bankası heyeti İzmir’e gelecekti. Bu görüşmeler yıllarca sürebiliyor. Sonra İzmir bir deprem yaşadı. Bundan sonra acil yapı kredisi başlığıyla bir kredi çıkarmışlar. 'Biz bundan yararlanabilir miyiz'? dedik. Deprem sonrası yeniden yapılanma için 250...