16 / 04 / 2024

İzmir Fuar aşaması

İzmir Fuar aşaması

Aziz Kocaoğlu, Vali Mustafa Toprak ile vekilleri Gaziemir'de yapımı süren Fuar İzmir şantiyesinde ağırladı. Vali Toprak, tesis için Kocaoğlu'nu tebrik ederken, "Önemli hedeflere giden ilimizin böyle tesislere ihtiyacı vardı" dedi.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

İstanbul'da proje aşamasındaki metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında metro hatlarının ağını genişletmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 199,40 kilometre metro hattı inşası için çalışan belediye proje aşamasındaki hatlarla ile de 808,50 kilometre ağa ulaşmayı hedefliyor.

Avcılar'da yapım aşamasındaki binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Avcılar'da temeli atılmış yapım aşamasında olan bir binanın istinat duvarı çöktü

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Accor Türkiye Swissotel için karar aşamasında!

Accor Türkiye yönetimi İstanbul'un en ünlü otellerinden Swissotel için de karar aşamasındaymış. Henüz kapatma kararı alınmamış ama masadaymış, bugün yarın karar vereceklermiş...

Kanal İstanbul’da ihale aşamasına geldik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul’da ihale aşamasına gelindiğini belirtti ve "Bu yıl içinde de kazmayı vuracağız" dedi...

Proje aşamasında olan 2 tramvay hattında son durum!

İstanbul'a rahat ve hızlı ulaşım imkanı sunmayı amaçlayan Metro İstanbul projelerine hızla devam ediyor. İşte proje aşamasında Esenler-Davutpaşa Tramvay Hattı ve T5 Eyüp-Bayrampaşa Bağlantı Hattı'nda son durum...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

Karşıyaka Stadı'nda ihale aşaması kaldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, "Artık yalnızca ihale aşaması kaldı. Bunu hızlandırmak adına Bakanımızla rutin toplantılara devam edeceğiz ve ekim ayı içerisinde tekrar toplanacağız" dedi...

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Konya Metrosu ihale aşamasında!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Konya'da şehir içerisindeki toplu taşımayla ilgili sorunu çözmek için metro projesi var. Bununla ilgili proje çalışmalarımızı tamamladık. İhale aşamasına gelmiş bulunuyor" dedi..

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde!

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap hastanenin mevcut durumunu sordu..

İzmir Fuar aşaması Haberi

İzmir Fuar aşaması

Geçtiğimiz haftalarda İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu üyelerine Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nı tanıtan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin vizyon projesinde bu kez siyasileri ağırladı. Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsle, milletvekilleriyle birlikte Fuar Alam'na gelen Kocaoğlu, burada İzmir Valisi Mustafa Toprakla buluştu. Kocaoğlu, heyete inşaat çalışmalarını gezdirdi. 25 Mart'ta yapılacak Mermer Fuarına yetişmesi planlanan alanla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe de heyeti bilgilendirdi. 


PRESTİJLİ BİR YER 

Yeni Fuar Alanı'nı çok beğendiğini belirten İzmir Valisi Mustafa Toprak, "İnsan hakikaten dışarıdan gelip geçince bir şeyler hissediyor ama içeriye girince devasa büyüklüğünü de görmüş oluyoruz. Ben Aziz Kocaoğlu'nu ve çalışma ekibini tebrik ediyorum. İlimizin, özellikle fuarcılık konusunda da önemli leri var. Bu hedefe gidecek yolda da böylesi mükemmel, önemli alanların oluşması gerekiyor....