26 / 04 / 2024

izmir gayrimenkul 2019

izmir gayrimenkul 2019

Gayrimenkul alanındaki hareketlilikle birlikte İzmir’in merkezinin değişeceğini söyleyen Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Bugün merkez konumundaki Konak artık eski şehir. Alsancak’ta hareketlilik var, ama trafik ve otopark sorunu bulunuyor. Onun için yeni merkezin Halkapınar olacağını düşünüyorum.” dedi.

İzmir'de 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144'ü tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144’ünü tamamlayarak yüzde 87 başarı oranına ulaştıklarını duyurdu. 

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

2021’de İzmir gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Egenin incisi İzmir’in yeni yılda kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere site şeklinde yeni konut projeleriyle adından sıkça söz ettireceğini dile getiren Gayrimenkul PR, ‘tüketicilerin İzmir’den gayrimenkul edinme motivasyonlarında büyük değişiklikler olacak’ şeklinde açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Kuyaş Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Kuyaş Gayrimenkul'ün 2019 yılı faaliyet döneminde TFRS ve VUK'na göre zarar açıklanmış olması sebebiyle, kar dağıtımı yapılmaması oylamaya sunuldu oy birliği ile karar verildi.

Edip Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Edip Gayrimenkul, 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda kar payı dağıtımı yapmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2019 kar dağıtım tablosu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında, nakit kar payı ödeme tarihini 29 Mayıs 2020 olarak kararlaştırdı...

Koronavirüs İzmir gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Tüketicilerin gayrimenkul alımında tercihlerinin değişeceği gelecekte, İzmir’de müstakil gayrimenkul sektöründe yaşanacak muhtemel değişimler ve beklentiler herkes tarafından merak ediliyor. Gayrimenkul PR, İzmir’deki müstakil konutların ekonomik analizini ve geleceğini inceledi...

İhlas Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

İhlas Gayrimenkul, Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre, hazırlanan konsolide bilançomuzda 42 milyon 530 bin 250 TL, net dönem karı gerçekleşti.

2019’da gayrimenkulünü satanlar dikkat!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, 2019 yılında toplamda 2 milyon 338 bin 269 gayrimenkulün satıldığını belirtti. Özelmacıklı, konuyla ilişkin kira geliri beyannamesini kimlerin vereceğini, beyannamenin nasıl hesaplandığını, ne zaman ödenmesi gerektiğini anlattı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul kar dağıtım tablosu 2019!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2019 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı...

izmir gayrimenkul 2019 Haberi

izmir gayrimenkul 2019

Ege'nin incisi İzmir, son dönemde birçok alanda olduğu gibi gayrimenkulde de gözdelerden biri oldu. Hürriyet gazetesinden Mete Tamer Omur'un haberine göre, bir yandan gayrimenkulde hareketlilik yaşayan şehir, diğer tarafta ise 300 binin üzerinde konutun acil yenilenmesi gerektiği gerçeğiyle de karşı karşıya. Kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına 1’inci derece deprem bölgesinde bulunan İzmir’de risk büyük. Onun için yeni yapılan projelerde zemin çok önemli. Bu hassasiyeti göz önünde bulunduran kurumlardan birisi de Türkerler Holding... “Bugüne kadar zemine 136 bin metreküp beton, 15 bin 740 ton demir kullandık. Bu malzemeyle 100 metrekare ortalamayla 2 bin 720 daire yapabilirdik” diyen Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Sezgin sektörle ilgili açıklamalar yaptı.

EGE’YE BÜYÜK YATIRIM

Ankara merkezli Türkerler Holding’in enerjiden sağlığa, inşaattan altyapı ve gayrimenkul geliştirmeye...