19 / 04 / 2024

İzmir Gaziemir Fuar

İzmir Gaziemir Fuar

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziemir'de kurulacak yeni fuar kompleksi için yapılan ihaleyi Ermit Mühendislik kazandı

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

İzmir Gaziemir'e 483 konutluk yeni proje geliyor!

S.S. İzmir Otoskop2 Konut Yapı Kooperatifi, İzmir Gaziemir'de 483 konutluk yeni proje inşa edecek. 483 konutun yer alacağı proje 211 milyon 794 bin 207 TL'ye mal olacak.

İzmir Gaziemir'e 275 konut için imzalar atıldı!

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor. Proje kapsamında 275 konut ve 9 ticari ünite inşa edilecek.

Gaziemir Sarnıç sakinleri tapu için çözüm bekliyor!

İzmir Gaziemir'e bağlı Sarnıç Mahallesi'nde 40 yıldır devam eden tapu sorunu için vatandaşlar çözüm bekliyor. 

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

İzmir Gaziemir Aktepe dönüşüm projesinin detayları belli oldu!

İzmir Gaziemir Aktepe kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu, proje 169 milyon 742 bin 204 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Zone Gaziemir'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

İntegral Yapı tarafından İzmir Gaziemir Sarnıç’ta hayata geçirilen Zone Gaziemir projesi havalimanının hemen yanı başında yer alıyor. Projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor.

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Gaziemir Fuar Haberi

İzmir Gaziemir Fuar

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediyenin Gaziemir'de kuracağı yeni fuar kompleksi için düzenlediği ihale sonuçlandı. 


İhale Komisyonu'nun yaptığı değerlendirmelere göre, en avantajlı teklifi 259 milyon 690 bin TL ile Ermit Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. verdi. 


Tebligat ve itiraz sürecinin ardından bir itiraz yaşanmaması durumunda, ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanarak yer teslimi yapılacak ve çalışmalar başlayacak. 


19 Nisan'da gerçekleştirilen ihale için 19 firma ihale dosyası alırken, 9 istekli firma ihaleye katılmak için teklif sunmuş, İhale Komisyonu değerlendirmesinde de 9 firmadan 5'inin geçerli teklif verdiği tespit edilmişti. 


Toplam 337 bin metrekarelik alan üzerinde projesi hazırlanan bölge, sergi holleri, seminer salonları, geniş otoparkı ve sosyal donatı alanları ile uluslararası standartlarda olacak. Yeni fuar kompleksinde yapılacak olan seyir kulesi, fuar katılımcı...