26 / 04 / 2024

izmir Gizem Mobilya

izmir Gizem Mobilya

Gizem Mobilya, yatak odası, yemek odası, tv üniteleri, oturma grupları, salon takımları, bebek ve genç odalarının yanı sıra aksesuar koleksiyonlarıyla evin her alanı için modern, avangart ve retro stillerinde çözümlere sunuyor.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Gizem Karaca, Eylül'de İzmir'e taşınacak!

Gizem Karaca, evlilik kararıyla birlikte hayatında nelerin değişeceğini anlatırken Eylül’de evlensiğini ve İzmir’e taşınacağını anlattı. Karaca "Evlenince çalışmamak gibi bir seçeneğim yok. Çalışmazsam bunalıma girerim" dedi.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

İder Mobilya İzmir'deki ikinci mağazasını Çiğli’de açtı!

İder Mobilya, satış ağını genişletiyor. Mehmet Pınarbaşı "Çiğli’de açarak İzmirlilerin taleplerine yanıt vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

27. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

5 gün sürecek MODEKO 2016 27. İzmir Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa, İzmir’in fuarcılıkta yaptığı sıçrama vurgusu ile mobilya üreticilerinin sanayi sitesi talebi damgasını vurdu.

Gizem Mobilya kişiye özel mobilya tasarlayacak!

Üçüncü mağazası olan Gizem Exclusive'yi Karabağlar'da açan Gizem Mobilya, başarı çıtasını yükseltiyor. 5 katlı yeni mağazada kişiye özel mobilya tasarımları da yapılıyor

Gizem Mobilya, İzmir Karabağlar'a mağaza açıyor!

İzmir'in yükselen değeri Gizem Mobilya, vintage, artdeco ve eklektik tarz mobilya konseptini sergileyeceği mağazası Gizem Exclusive'i Karabağlar'da hizmete açıyor.

26. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO) Kültürpark Fuar Alanı'nda açıldı. 26. kez düzenlenen fuarda, sektörün 192 firması 200'den fazla markayı görücüye çıkardı. Fuar, 25 Şubat'ta sona erecek..

26. İzmir Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda kapılarını bugün açan 26. İzmir Mobilya Fuarı'na sektörün 192 firması 200'ün üzerindeki markasıyla katılıyor. Fuara, 30 ülkeden alım heyeti gelmesi bekleniyor.

izmir Gizem Mobilya Haberi

izmir Gizem Mobilya


1955 yılından bu yana faaliyet gösteren Gizem Mobilya, yatak odası, yemek odası, tv üniteleri, oturma grupları, salon takımları, bebek ve genç odalarının yanı sıra aksesuar koleksiyonlarıyla evin her alanı için modern, avangart ve retro stillerinde çözümlere sunuyor. Karabağlar ve Kısıkköy mağazalarında hizmet sunan Gizem Mobilya, Pier Cardin'in bebek ve genç odalarını da mağazasında sergiliyor. 


Fransız ve İtalyan mimarların çizdiği, hepsi patentli 14 ayrı bebek ve genç odası takımını da mağazasında tüketicilerin beğenisine sunan Gizem Mobilya, çocuk sağlığına duyarlı malzemeleri ve işçiliği ile beğeni topluyor. Mobilyaları evrendeki renklerin uyum ve ahenginden ilham alarak tasarladıklarını dile getiren firma yetkilileri, "Beyaz, krem rengi, lake ve ceviz ağırlıklı mobilya üretimi yapıyoruz. Aksesuarda ise tercihimizi fuşya, fıstık yeşili, limon sarısı gibi cesur renklerden yana kullanıyoruz....