24 / 04 / 2024

izmir kars arası tren kaç saat

izmir kars arası tren kaç saat

İzmir' den Kars' a Türkiye'nin en uzun demiryolu yolcuğu 39 saat sürüyor, 14 ildeki 79 tren istasyon geçilerek 2 bin 190 kilometre yol kat ediliyor...

İzmir'de 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144'ü tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144’ünü tamamlayarak yüzde 87 başarı oranına ulaştıklarını duyurdu. 

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

İstanbul'da açılan TOGG Deneyim Merkezine ziyaretçi akını sürüyor. Ziyaretçilerin otomobili yakından inceleme fırsatı bulduğu merkezde Togg ile ilgili bilgilendirme de yapılıyor. İstanbul-İzmir arası Togg C-SUV ile 306 lira 82 kuruş yakarken aynı segmentteki motorlu bir araç 1020 lira 74 kuruş yakıy

Kars'ta arazi kavgası: 1 yaralı!

Kars Kağızman'da amca çocukları arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaralandı...

Kars'ta arazi kavgası: 2 yaralı! 

Kars'ta arazi anlaşmazlığı sebebiyle aralarında husumet bulunan şahıslar arasında silah kavga yaşandı. Kavga sonucu 2 kişi yaralandı.

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında kriz!

Hissedarları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ata İnşaat ile Vakıflar Bankası’nın yer aldığı İzmir Enternasyonel Otelcilik A.Ş.’nin sahibi olduğu Hilton İzmir, kapanıyor. Hissedarlar ile işletmeci Hilton Grubu’nun yolları ayrıldı.

İzmir’de arsa sahibi ve ev sahipleri arasında yıkım savaşı!

İzmir’de 1987 yılında yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yer alan anlaşmazlık 33 yıl boyunca hukuk savaşına döndü. Arsa sahibi, binalar için yıkım kararı verdirdi.

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Kars Digor'da 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada yaralanan kadın yaşamını yitirdi.

Kars'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Kars Kağızman'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı...

Kars’ta iki aile arasında arazi kavgası: 10 yaralı!

Kars'ın Selim ilçesinde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Ankara-İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ankara (Polatlı)-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattında yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Turhan, ''Ankara-İzmir arasındaki 824 kilometre mesafe 624 kilometreye, seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek'' dedi.

Kars'taki arazi kavgasında 6 kişi öldü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında ölen 6 kişi için Çamyazı köyünde cenaze töreni düzenlendi.

izmir kars arası tren kaç saat Haberi

izmir kars arası tren kaç saat


Tarihi Alsancak Tren Garı'ndan hareket eden İzmir Mavi Treni ile başlayan yolculuğun ilk bölümünde Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir illeri geçilerek 15 saatin sonunda Ankara Tren Garı'na ulaşılıyor.


Başkentten kalkan Doğu Ekspresi ile Kars'a kadar uzanan yolculuğun ikinci bölümünde ise Yozgat, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan ve Erzurum illeri geçilerek Kars'a varılıyor. 


Yaklaşık 39 saat süren ve 2 bin 190 kilometre yolun kat edildiği yolculukta 14 ildeki toplam 79 tren istasyonu geçiliyor. 


Tarihi Doğu Ekspresi'nin yolcuları arasında ise bölge halkı ve doğu illerinde görev yapan memurların yanı sıra sırf Kars'a kadar bu yolculuğu yaşamak ve kenti yeniden görmek amacıyla yola çıkanlar...