26 / 04 / 2024

izmir MARBLE

izmir MARBLE

Mermer sektörünün dünyadaki önemli adreslerinden biri konumundaki Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl yaklaşık iki kat büyüyor.

İzmir Marble'den 150 milyon dolar bekliyor!

MARBLE, kent ekonomisine 150 milyon dolar kazandıracak. İzmir ile özdeşleşen ve dünyanın önde gelen 3 büyük mermer fuarı arasındaki MARBLE, bu yıl yeni yerinde yüzde 168 oranında büyüyen bir alanda yapılacak.

MARBLE kapılarını 26 Mart'ta açacak!

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Mart ayında 20'inci kez düzenlenecek. Mehmet Şakir Örs sektörden, fuara gelen yoğun katılım talebi nedeniyle, Kültürpark'ı maksimum seviyede kullanılmasını sağlayacaklarını söyledi

Apollo Marble Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apollo Marble Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Pashapour tarafından kuruldu.

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Süleyman Şişman tarafından kuruldu.

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Fattah Almshantaf tarafından kuruldu.

Petre Marble Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Petre Marble Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilyurt Koçak tarafından kuruldu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Luxury Marble İnşaat Malzemeleri Ve Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Marble İnşaat Malzemeleri Ve Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıamak Hajıseyedjavadı, Parang Shafeı ve Neda Haseli ortaklığında kuruldu.

A Plus Marble İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Marble İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Nazmi tarafından kuruldu.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

ASCENDUM Makina, MARBLE 2017'de!

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda (MARBLE 2017) mermer sektörünün temsilcileri buluşuyor. ASCENDUM Makina, fuarda boy gösterecek.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

izmir MARBLE Haberi

izmir MARBLE

Marble Fuarı'nın şimdiye kadar düzenlendiği İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda yer darlığı nedeniyle büyüyemediğinin altını çizen İzfaş Genel Müdür Vekili Hasan Tunçağ, fuarın bu yıl Fuar İzmir'de düzenleneceğini belirtti. 25-28 Mart 2015 tarihlerinde 21'inci kez kapılarını açacak fuarın, hem katılımcı sayısı hem de sergi alanı açısından geçen yıla oranla iki kata yakın büyüdüğünü söyleyen Tunçağ, "Marble 2015 ayrıca Fuar İzmir'deki ilk organizasyon" dedi. 




Marble için çok farklı bir yü yaşadıklarını dile getiren Hasan Tunçağ, "Yeni alanımıza kavuştuk. Burayı Marble ile açacağız. Marble 2015, net 55 bin metrekarelik sergi alanına sahip. Bundan dolayı katüımcüar da büyük beklenti içinde. Biz de buna göre bir ziyaretçi çalışması yaptık. Fuarın ilk gününden son gününe kadar dolu kalacağını düşünüyoruz. Dünyanın her yerinden ziyaretçi gelecek. Bu yü...