25 / 04 / 2024

izmir mavişehir frekans fiyat listesi

izmir mavişehir frekans fiyat listesi

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi!

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 366 konut ve 33 ticari birimden meydana geliyor. 

Livin İzmir Mavişehir fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir Mavişehir fiyatları 630 bin TL'den başlıyor. Projenin ilk etabında 366 konut ve 33 ticari birim bulunuyor. 

İzmir Mavişehir imar planına üç belediyeden itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Mavişehir'de imar planı değişikliği hazırlığına karşı İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli ve Karşıyaka belediyeleri olumsuz görüşlerini Bakanlık'a gönderdi.

izmir mavişehir frekans fiyat listesi Haberi

izmir mavişehir frekans fiyat listesi

Anka İnşaat İzmir'de Frekans Mavişehir projesine başlıyor. Zemin güçlendirme çalışmalarının başladığı projenin inşaat çalışmalarının yıl sonunda başlaması planlanıyor. 

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları

Yıl sonuna satışa çıkacak olan İzmir Frekans Mavişehir projesinde ön talep toplanıyor. 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede toplam 84 daire bulunuyor. 

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 220 metrekare, 4+1 daireler 250 metrekare olarak tasarlanıyor. Projede daire teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek.

6 bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilen İzmir Frekans Mavişehir projesi 24 katlı olarak inşa edilecek.

5 bin metrekare yeşil alana sahip olacak projede 3 bin 800 metrekarelik kapalı otopark alanı yer alıyor.  7/24 güvenlik hizmetinin sunulduğu projede açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, hamam, sauna, peyzaj alanları, çocuk oyun alanı bulunuyor.

Tel:...