20 / 04 / 2024

izmir metrosu bozoğlu

izmir metrosu bozoğlu

İzmir'in Üçyol-Üçkuyular metro ihalesini alan Bozoğlu inşaat şirketine, bir yemek firması tarafından icra takibi başlatıldı.

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Miklagard Bulk Gemi İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Miklagard Bulk Gemi İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Abdullah Bozoğlu tarafından kuruldu.

Bozcu İnşaat Otomotiv Yedek Parça Akaryakıt Nakliye Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bozcu İnşaat Otomotiv Yedek Parça Akaryakıt Nakliye Reklam Organizasyon Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Bozoğlu tarafından kuruldu.

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şinasi Erhan Bozoğlu tarafından kuruldu.

İzmir trafiğini rahatlatacak Buca Metrosu geliyor! Temelini Kılıçdaroğlu atacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat 2022 Pazartesi günü atılacak. Düzenlenecek temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

Bozdağlar Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Bozdağlar Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

Techbau Proje İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techbau Proje İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bozoğlu tarafından kuruldu.

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Bozoğlu tarafından kuruldu...

EBRD'den İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi!

EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner, İzmir'de destek verdiği projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuerkner, İzmir Metrosu için 80 milyon avro kredi desteği sunacaklarını belirtti.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasından İzmir Metrosu'na kredi desteği!

İzmir Metrosunun Fahrettin Altay-Narlıdere arasında yapımına başlanan yeni hattına, Avrupa Kalkınma ve İmar Bankasının 80 milyon avroluk kredi desteği sağladığı belirtildi.

izmir metrosu bozoğlu Haberi

izmir metrosu bozoğlu

Alınan bilgiye göre, Mehmet Kondakçı'ya ait yemek firması, 110 bin YTL'lik alacağını tahsil edebilmek için Bozoğlu şirketine icra takibi başlatılması için İzmir 1. İcra Müdürlüğü'ne başvurdu.

Yemek firmasının avukatı Eylem Salık, İcra Müdürlüğüne verdiği dilekçede, müvekkilinin, Üçyol-Üçkuyular metro ihalesini alan Bozoğlu şirketinin çalışanlarına yemek servisi yaptığını ve son 5 aydır alacaklarının ödenmediğini iddia ederek, icra takibi başlatılmasını talep...