27 / 04 / 2024

izmir socar

izmir socar

Azerbaycan ulusal medya temsilcilerinden oluşan geniş katılımlı basın grubu, SOCAR Türkiye'nin, İzmir Aliağa Yarımadası'ndaki yatırımlarını yerinde incelemek için Hazar Strateji Enstitüsü'nün (HASEN) konuğu olarak bölgeye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Türkiye'yi yasa boğan merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem için herkes kolları sıvamış durumda. State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) 'da bu dayanışmaya katkı vererek “Yaralarımızı birlikte sarmak için seferber olduk” sloganı ile Türkiye’den Deprem için 55 Milyon Lira

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

TechInvestments LLC, SOCAR Polymer Investments LLC'nin yüzde 10'unu aldı! 

Tekfen Holding iştiraklerinden TechInvestments LLC, 375 milyon ABD doları tutarında ödenmiş sermayeye sahip SOCAR Polymer Investments LLC'nin yüzde 10 hissesini satın aldı...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Tekfen Holding, SOCAR ile mutabakat zaptı imzaladı!

Tekfen Holding ile SOCAR arasında yeni bir üretim tesisi yapımına yönelik çalışmalar yapmak üzere mutakabat zaptı imzalandı

SOCAR'dan 2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Türkiye’de 15 milyar dolara yakın yatırım yapan Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR, 2022 yılına kadar yeni bir tesis kurmayı planlıyor. BP ile ortak hayata geçmesi planlanan tesis için 2 milyar dolar harcanacak.

SOCAR'ın yeni tesisi 2023'te açılacak!

SOCAR'ın CEO'su Zaur Gahramanov, gelecek yılın ilk çeyreğinde yatırıma başlamayı planladıklarını açıkladı. Gahramanov, ihale edecekleri yeni tesisin 2023 yılında açılacağını belirtti.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

SOCAR Tower, Ulusal Takdir Ödülü kazandı!

SOCAR Tower, tüm dünyada bilinen ve mühendislik alanında olağanüstü başarı elde etmiş projelere takdim edilen Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi tarafından ödül almaya hak kazandı.

SOCAR, Aliağa'daki termik santral yatırımından vazgeçti!

SOCAR'ın, İzmir Aliağa’da yapmayı planladığı kömürlü termik santrali yatırımını gerçekleştirmeyeceği iddia edildi.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

SOCAR'ın tahvilleri kamuoyuna tanıtıldı!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketinin (SOCAR), ihracını gerçekleştirmeye hazırlandığı tahviller törenle kamuoyuna tanıtıldı.

SOCAR halka açılıyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR), hisse senetlerinin halka arzını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Şirketin hisselerinin 20 Eylül'den itibaren halka arz edileceği bildirildi.

izmir socar Haberi

izmir socar


Azerbaycan ulusal medya temsilcilerinden oluşan geniş katılımlı basın grubu, SOCAR Türkiye'nin, İzmir Aliağa Yarımadası'ndaki yatırımlarını yerinde incelemek için Hazar Strateji Enstitüsü'nün (HASEN) konuğu olarak bölgeye bir ziyaret gerçekleştirdi.


SOCAR Türkiye'nin yatırımlarını yerinde incelemek üzere Türkiye’ye gelen Azerbaycan ulusal medyasından 23 basın mensubu 19 Kasım'da Petkim Yarımadası'nı gezdi. Konuk basın mensupları Petkim Genel Müdürü Sadettin Korkut ile bir araya geldi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Sadettin Korkut, SOCAR Türkiye'nin Petkim Yarımadası'ndaki yatırımlarını değerlendirdi. Azerbaycan'dan gelen basın mensuplarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Sadettin Korkut, şunları söyledi:


"SOCAR Grubu'nun, Petkim Yarımadası'ndaki vizyonu çerçevesinde yaptığı çok önemli yatırımlar devam ederken, bu yatırımlar 'Tek millet iki devlet' olgusunu güçlendiriyor. Çalışmalar çerçevesinde, Star Rafinerisi'nin toplam altyapı yatırımının yüzde 42'si, hafriyatının da yüzde 82'si tamamlandı. Çalışmaların 2017'nin ikinci...