19 / 04 / 2024

İzmir stadyumları

İzmir stadyumları

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir'in stat hasreti çektiğini belirtti. Erten, Karşıyaka Stadı'nın ihalesinin iptal edilmemesi gerektiğini savunan isimlerden...

İzmir'deki stadyumlar ne zaman tamamlanacak?

İzmir Alsancak ve Göztepe Stadlarının inşatıyla ilgili CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel soru önergesi verdi. Önergeyi yanıtlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, stadların son durumu hakkında bilgi verdi.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Yeni stadyumlar artık büyük olmayacak!

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu, ilk 10'a girdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, "Bundan sonra yeni stadyumları çok büyük yapmayacağız." dedi. 

İzmir Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

Türk şirketler yurtdışında 21 spor tesisi ve stadyum işini aldı!

Adana’dan İzmir’e, Samsun’dan Mersin’e kadar ülkenin dört bir yanında açılan yeni stadyumlar sonrası, Türk müteahhitler yurtdışındaki dev stadyum projelerine de imza atmaya başladı.

TOKİ Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor!

TOKİ, önümüzdeki 50 yıl boyunca Türk sporuna hizmet edecek stadyumlar inşa ediyor. UEFA standartlarını da yukarıya taşıyan bu statların bazıları ‘akıllı’ ve ‘ekolojik’ özelliklere sahip

İşte dünyanın en ilginç stadyumları!

Futbol müsabakaları kadar onu çekici hale getiren stadyumlar da önemlidir. Bazen bir yamacın tepesinde, bazen okyanusun ortasında..İşte dünya üzerinde görüp görebileceğiniz en ilginç stadyumlar...

Türkiye'nin stadyumları açılıyor!

Spora yapılan yatırımlarla birlikte Türkiye'de bu yılın sonuna kadar bir çok stadyum hizmete girecek. Ülke futbolunun gelişimine katkı vermesi beklenen stadyumları sizler için derlendi.

Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı!

Yapımı devam eden Sivas ve Eskişehir stadyumlarında sona yaklaşıldı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas stadyumunun yeni sezonda hizmete gireceğini ve Eskişehir stadyumunun eylül ayında hazır olacağını belirtti.

Vodafone Arena dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak!

Türkiye’deki 10’uncu yılını kutlayan Vodafone’nin ‘pazarlama mühendisi’ lakaplı Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, "Vodafone Arena Stadyumu dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak." dedi.

İzmir'deki stadyumların inşaatında son durum!

Alsancak ve Atatürk Stadyumlarının bakımda olması nedeniyle PTT 1. Lig'de mücadele eden İzmir takımlarının iç saha maçları için alternatif gösterilen Doğanlar Stadı'nda çimlendirme çalışması yapıldı.

İzmir stadyumları Haberi

İzmir stadyumları

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, dün beraberindeki yönetici arkadaşları Fatih Tanfer, Erdem Meço ve Musa Turan ile birlikte Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir'i ziyaret etti. Erten, Türkiye'de kentlerin en az ikişer stada sahip olduğunu İzmir'in ise ideal şartlarda futbol oynanacak bir modern stadın hasretini çektiğini vurguladı. Erten, çeşitli engelleme ve bahanelerle İzmir'in statlara sahip olma konusunda en az 3 yıl yitirdiğini belirterek, "Karşıyaka Stadı'nın ihalesinin iptal edilmesi hata oldu. Şimdi yeni ihaleyle çok daha büyük meblağa malolacak, zaman kaybı da cabası" diye konuştu.


Türkiye'de çeşitli kentlerin en az 2-3 stada sahip olduğunu hatırlatan Erten, İzmir'in Atatürk Stadı ve Doğanlar Stadı'na mahkum olduğunu belirtti, "İzmir'in yapacağı hamlelerde Başbakan, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım büyük şans. Sayın...