26 / 04 / 2024

izmir tac mahale benzeyen otel

izmir tac mahale benzeyen otel

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı! Hemen buraya bakan, anında alacak!

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı... Hemen buraya bakan, anında alacak... İşte ayrıntılar...

Tac Mahal fırtınada zarar gördü!

Dünyanın yedi yeni harikasından biri olan Tac Mahal ülkenin kuzeyinde etkili fırtına dolayısıyla zarar gördü.

Hayati İnanç:Tac Mahal'i Mimar Sinan'ın iki çırağı yaptı!

Esenler'de gerçekleşen “Gençler Tarihiyle Buluşuyor” adlı programda konuşan Yazar Hayati İnanç, Hindistan’daki Tac Mahal’i Mimar Sinan’ın iki çırağının yaptığını, yani bu eserin aslında Osmanlı'nın eseri olduğunu ifade etti...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Baştacı İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baştacı İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Seda İncel tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Kemer Tac'ün Nisa Resort hizmete açıldı!

Kemer’de 36 bin metrekare alanda muhafazakar kesime hitap eden 5 yıldızlı 'Tac’ün Nisa Resort' hizmete girdi. Azeri işadamı Rauf Memedov, "Türkiye'de alternatif tatil konseptine Tac’ün Nisa ile giriş yaptık. Yenileri de gelecek" dedi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

izmir tac mahale benzeyen otel Haberi

izmir tac mahale benzeyen otel

DÖRT ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak. 


Antalya'da 2004 yılında kurulan Turaçlar Turizm A.ş. bünyesindeki Sunis Otelleri, Antalya'nın yanı sıra, İzmir bölgesinde ilk otelini haziran ayında açıyor. Antalya'nın Side bölgesinde 5 yıldızlı Kumköy Beach, Evren Beach, Elita Beach ve Antalya merkezde Hotel Su otellerine sahip grubun İzmir'deki ilk oteli, Özdere'de 5 yıldızlı Efes Royal Beach olacak. Grup, İzmir'de aynı bölgede üçü de 5 yıldızlı Taç Mahal ve adı henüz belirlenmeyen bir otelle, Seferihisar'da denize sıfır termal otelini yapacak. 


Özdere'deki diğer iki tesisten birinin projesinin Taç Mahal'le birebire yakın düzeyde olacağını belirten Ünal,...