19 / 04 / 2024

izmir toplu açılış

izmir toplu açılış

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca tamamlanan ve aralarında 50 milyon lira yatırımla İzmir'de yapılan 5 tesisin de olduğu Türkiye genelindeki toplam 175 tesis Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara'da katıldığı törenle hizmete açıldı. 

Veysel Eroğlu: İzmir'e 30 milyar lira yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, "İzmir için çok büyük düşünüyoruz, İzmir dünyanın incisi olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de 626 tesisin açılışını yapacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Yarın sayın Cumhurbaşkanımız Atatürk Stadı'nda İzmir'deki 626 tesisin açılışını yapacak. Maliyetleri aşağı yukarı 1 milyar lira. İşte fark bu, birisi gider kulübe, dere ıslahı açar, birisi 626 tesis" dedi.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Sancaktepe'de toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, tören öncesi vatandaşlara seslendi.

Esenler'de toplu açılış töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler'de düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Törenle birlikte toplam yatırım bedeli 271 milyon lirayı bulan eser ve hizmetlerin Esenler'e kazandırıldı.

Gaziosmanpaşa'da toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Gaziosmanpaşa'daki toplu açılış törenindeki konuşmasında İstanbul'un nasıl İstanbul olduğunu en iyi Gaziosmanpaşalıların bileceğini, ilçenin 60-70 yıl önce Eyüp ile Çatalca arasında kalmış, kıraç bir yer olduğunu ve o dönemde "Taşlıtarla" denildiğini söyledi.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılmak için İstanbul'a geldi. Erdoğan, aralarında belediye binası, hastane, orman parkı ile eğitim ve kamp merkezlerinin de bulunduğu birçok tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Kastamonu'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu’da Kuzeykent Miting Alanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

izmir toplu açılış Haberi

izmir toplu açılış


Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca tamamlanan ve aralarında 50 milyon lira yatırımla İzmir'de yapılan 5 tesisin de olduğu Türkiye genelindeki toplam 175 tesis Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara'da katıldığı törenle hizmete açıldı.  


2,9 milyar TL 


Toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'da yaşanan su problemini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, belediye başkanlığı döneminde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte çözdüğünü hatırlatti. Davutoğlu, "Veysel Bey, Aşık Veysel gibi uzun ince bir yoldan giderek Türkiye'nin her köşesindeki suya, ırmağa, nehre, ovaya hizmet etti" dedi. Başbakan Davutoğlu, hizmete alınan tesislerin ekonomiye toplam katkısının yıllık 432 milyon lira olduğunu dile getirerek, 175 tesisin hepsinin önem taşıdığını söyledi. Davutoğlu şehirlere, insanlara ferahlık getirecek, topraklara bereket taşıyacak nitelikte kalıcı eserler kazandırdıklarını belirtti. 


Orman...