16 / 04 / 2024

İzmir Torbalıda ev fiyatları arttı mı

İzmir Torbalıda ev fiyatları arttı mı

İzmir'deki Yeni Pancar Yolu'na yapılan yeni lüks konutlar bölgenin cazibesini artırınca eski evler de değerlendi. 3 yıl önce 70 bin liraya alınan bir ev 140 bin liraya satılabiliyor.

İzmir Torbalı'da ev fiyatları 250 bin liraya kadar yükseldi!

Ayda bin tapunun el değiştirdiği, 2 bin 500 inşaat ruhsatının verildiği İzmir'in Torbalı ilçesinde müteahhit sayısı 400'ü geçerken, ev fiyatları 250 bin liraya kadar yükseliyor

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmirliler deprem sonrası Aliağa, Alaçatı ve Torbalı'da ev aradı!

Zingatcom, İzmir'de yaşanan depremden sonra en çok ev ve arsa aranılan ilçeleri inceledi. 

Demet Özdemir Boğaz'da ev arıyor!

Bir süredir Zekariyaköy'den ev almak için emlakçılarla görüşen Demet Özdemir bu fikirden vazgeçerek Boğaz'da ev aramaya başladı.

Hindistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı!

Hindistan'ın güneyinde bulunan Telengana eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerin altında kalan 15 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul’da ev fiyatlarının artış haritası!

Koronavirüs salgını sonrası gayrimenkul sektörü de etkilendi. Peki hangi ilçede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte İstanbul’da ev fiyatlarının artış haritası...

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Bodrum'da ev kiraladı!

Oyuncu Eda Ece, seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Bodrum’da ev kiraladı...

'Almanya'da ev almak istiyorum' diyenler dikkat!

Ülkemizde bazı insanlar ev almak için genellikle yurt dışını tercih ediyor. Ancak yurt dışından ev almak için bazı prosedürler gerekiyor. Peki Almanya'da ev almak istiyorum diyenler için gerekli belgeler ve evraklar nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Henry Onyekuru Florya'da ev tuttu!

Galatasaray'ın anlaşma yaptığı Henry Onyekuru için Florya'da ev tutuldu. Onyekuru sezon sonuna kadar 1 milyon euro kazanacak.

Nesrin Cavadzade Boğaz’da ev arıyor!

Son dönemde oynadığı dizi ve sinema projeleriyle gündeme gelen Nesrin Cavadzade, Boğaz'da ev arıyor.

Bayraklı'da ev alacaklara ücretsiz danışmanlık!

Bayraklı Belediyesi tarafından birinci derece deprem bölgesi olan İzmir’de, yeni ev alacaklara ya da oturduğu binanın güvenli olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlar için önemli bir hizmet sağlıyor.

İzmir Torbalıda ev fiyatları arttı mı Haberi

İzmir Torbalıda ev fiyatları arttı mı

İzmir Torbalı'nın gelişimine paralel olarak Ayrancılar da büyük bir gelişme gösteriyor. Nüfusu gittikçe artan hizmet sektöründe büyük bir ivme yakalayan Ayrancılar'da inşaat sektörü aldı başını gidiyor. Ayrancıların son dönemdeki en önemli noktalarından birisi de Yeni Pancar Yolu. Yeni Pancar Yolu'nda son dönemde yapılan yatırımlar bölgenin cazibesini artırdı. Özellikle Triyanda Evleri ve diğer müteahhitlerin üstün çalışmaları sonucu bölge gelişirken mevcut bölgede daha önceden yapılan mevcut binalarda da bir değer artışı görüldü. Yeni yol, ve tesislere sahip olan bölgede konut artışıyla fiyat artışı da beraberinde geldi. 


140 BİN LİRA 

Torbalı'nın yükselen yıldızı Ayrancılar. hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Son dönemlerde özellikle inşaat sektöründe büyük yatırımlar söz konusu oldu. Önceki yıllara nazaran uygun fiyata satılan evlerin fiyatları son dönemde iyiden iyiye arttı. Bir...