23 / 04 / 2024

izmir yağış

izmir yağış

İzmir her yağmurda olduğu yine felç oldu. Buca, Güzelyalı, Bornova, Bostanlı başta olmak üzere kentin bir çok yerinde evlerin ve işyerlerinin zemin katları su içinde kaldı.

İzmir'de sağanak yağış hayatı felç etti!

İzmir'de sabaha karşı etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Kentte sabahın erken saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yollarda kalan bazı araçlar da çekici yardımıyla yoldan çekildi.

İzmir'de yağış nedeniyle bazı evleri su bastı!

İzmir'de, Cuma akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, ara ara kesilerek sabaha kadar devam etti. Yağmur nedeniyle akşam trafiği oluşurken çok sayıda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

İzmir'de sağanak yağış nedeniyle bazı evleri su bastı!

İzmir’de önceki gün akşam ve gece saatlerinde ara ara etkili olan sağanak yağış kenti yine vurdu. Birçok yerde yollar göle dönerken bazı bölgelerde zemin katlardaki evlerde su baskınları oldu

İzmir'deki yağış nedeniyle Konak alt geçidi sular altında kaldı!

İzmir'de dün akşam 30 dakika yağan yağmur, yine bildik manzaralara neden oldu. Kent merkezi sular altında kalırken, Konak alt geçidini yağmur suları bastı, rüzgarın da etkisiyle ağaçlar devrildi

İzmir'de hasar tespit çalışmaları sürüyor!

İzmir'i sular altında bırakan sel felaketin yaraları sarılmaya çalışılırken, hasar tespit çalışması sürüyor. İzmir Vali Yardımcısı Adem Karahasanoğlu, selin hasarını belirlemeye devam ettiklerini, mağdurlara da gerekli yardımların sürdüğünü belirtti

İzmir'de su baskınları nedeniyle evler çamur yığınına döndü!

İzmir 'de, kuvvetli sağanak yağışın yol açtığı su baskınlan nedeniyle evler çamur yığınına döndü, hastalar ekiplerin yardımıyla taşındı, birçok hayvan su baskınlan nedeniyle telef oldu.

Ege'de çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı!

İzmir ve Ege 'de dün sabaha karşı başlayan şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kalırken hayatı olumzu etkiledi

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

İzmir'de açılan Sosyal Yaşam Kampüsü ruhsatsız mı?

İzmir Büyükşehir, Buca’da inşa ettiği Sosyal Yaşam Kampusu’nu CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na açtırdı. 19 ay gecikmeli biten yerleşkenin içinde yer alan huzurevinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

İzmir Bornova'ya yeni park!

Modern semt parklarıyla daha yaşanılır bir kent yaratmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yepyeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

İzmir Aliağa'ya yeni TOKİ projesi geliyor!

Ak Parti Aliağa İlçe başkanı Yaşar Akbulut, ilçe halkına verdiği "okulu olmayan bölgelere okul" müjdesinden sonra, bugün Ankara'da yaptığı bir dizi toplantı ve girişim neticesinde Aliağa'nın konut sorununa da neşter vuracak bir müjdeyi daha açıkladı.

İzmir Torbalı'ya 27 yeni park!

Sanayideki hızlı gelişmeyle birlikte nüfusu 170 bini aşan Torbalı'da, belediye yeni parklar, sosyal yaşam alanları ve altyapı yatırımları için atağa kalktı.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Park Yaşam Ataşehir ile İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın!

İzmir Çiğli'de 52 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Park Yaşam Ataşehir projesinde toplam 877 adet olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 daire tipleri bulunuyor.

İzmir'in kent sorunları Ankara'ya taşındı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan başkanlığında Ankara'ya giden kurum temsilcileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile üç saatlik toplantı yaptı...

İzmir Buca’ya sürücüsüz metro geliyor!

Buca’ya “sürücüsüz metro” geliyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ilçesinin ulaşım sorununu kökten çözecek metro projesi için kolları sıvadı. Fizibilite çalışmaları son aşamaya gelen Üçyol-Buca Metro hattı 11 istasyondan oluşacak.

İzmir Yarımadası'nın imar kararı yargıya taşınıyor!

Çevreci Enerji Derneği, Çeşme, Karaburun ve Urla’da SİT alanlarının konut ve turizme açılmasını sağlayacak düzenlemeyi yargıya götürüyor.

izmir yağış Haberi

izmir yağış


İzmir her yağmurda olduğu yine felç oldu. Buca, Güzelyalı, Bornova, Bostanlı başta olmak üzere kentin bir çok yerinde evlerin ve işyerlerinin zemin katları su içinde kaldı. Büyükşehir ekipleri müdahalede yetersiz kalırken vatandaşlar her yağmurda olduğu gibi yine kendi başının çaresine baktı.

Konak'ın Gültepe semti Adem Yavuz Caddesi'nde göle dönen yolda 35 R 8153 plakalı araç mahsur kalırken ismi öğrenilemeyen bir şoför mahallelinin yardımı ile kurtarıldı. Göle dönen yolda hasta taşıyan bir ambulans geçmeye çalıştı, fazla ilerleyemeyen ambulans geri dönüp başka bir yoldan hastaneye gitmek için yoluna devam etti. Mahalle sakinlerinden Hamit Yava, "Bu caddede belediye kanalizasyon yapmak için çukur açtı. İki gündür açık olan çukuru kapatmadıkları için yağmurla birlikte göle döndü. Bu yolun sorunlarını çözemediler" dedi.

Mahalle sakinleri de yolun yapılmamasında...