16 / 04 / 2024

izmir zorlu gayrimenkul yatırımı

izmir zorlu gayrimenkul yatırımı

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Aliağa Belediyesi, İzmir'de gayrimenkul satacak!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul 68 bin 715 metrekare alana sahip.

İzmir'de gayrimenkul tercihleri değişti!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi, bugünkü yazısında İzmir depremi sonrasında değişen gayrimenkul tercihlerini kaleme aldı.

Yabancıların İzmir'deki gayrimenkul yatırımları katlandı!

İzmir'de konut satışları 1 yılda yüzde 69.1 arttı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut satışlarında yaşanan artışı değerlendirdi.

İzmir'de gayrimenkul fiyatları rekora koşuyor!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'deki konut fiyatlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Güleroğlu, "En büyük sıkıntı İzmir'de imar alanlarının çok kısıtlı olması. Hal böyle olunca yeni imar alanları açılmamasından kaynaklı fiyatlar şişiyor" dedi.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın İzmir'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın İzmir Seferihisar'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cumhur Coşkun Küçüközmen, Kovid-19 salgınının İzmir'de gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçüközmen, gayrimenkul fiyatlarının düşmeyeceğini belirtti...

İzmir'de gayrimenkul sektörü salgın sonrasına odaklandı!

Yeni tip corona salgını sonrasında İzmir'de inşaat ve konut sektörünün hareketlenmesi planlanıyor. Şehirde ev fiyatları da satışları da artıracak.

İzmir'de gayrimenkul pazarlanması nasıl şekillenecek?

İzmir'de gayrimenkul sektöründe yaşanacak değişimleri kaleme alan Ekonomist Dr Osman Sirkeci, ‘İzmir ekonomisindeki bütün sektörler teknoloji odaklı büyüme modelini şimdiden planlamalı’ diye konuştu.

izmir zorlu gayrimenkul yatırımı Haberi

izmir zorlu gayrimenkul yatırımı


Turan-Alsancak bölgeleri arasındaki yeralan yeni kent alanı ile ilgilendiklerini söyleyen Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Levent Ergül, öncelikle İstanbul'daki Karayolları arazisi üzerinde yapmayı planladıkları `Zorlu Center İstanbul' projesine ağırlık verdiklerini ve bu projenin yükünün hafiflemesiyle İzmir'deki gayrimenkul yatırımlarına yöneleceklerini ifade etti. Passtel Alışveriş Merkezi'nde sinema, restoran, Boyner, Migros gibi mağazaların bulunduğunu, boş olan mağazaların da hizmete gireceğini dile getiren Ergül, alışveriş merkezinin yanındaki otoparkın da İzmirlilere hizmet verdiğini ve işletmesinden memnun olduklarını kaydetti. İstanbul Karayolları arazisi üzerindeki projenin zamanlarının çok büyük bir bölümünü aldığını o nedenle bu projenin yoluna girmesini ardından İzmir'e geleceklerini anlatan Ergül, şöyle konuştu:


ÖNCELİK İSTANBUL'UN


"Önceliğimiz 2010...