19 / 04 / 2024

izmirdeki halı sahalar

izmirdeki halı sahalar

Spor Toto Teşkilatı, İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerine gençlerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak ve spora olan faaliyetlere karşı teşvik için ikişer halı saha yapılacak.

İzmir Büyükşehir’den 13 yeni saha!

Gaziemir, Çiğli, Foça, Dikili, Seferihisar, Karabağlar ve Tire’de yeni semt spor sahaları kurabilmek için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha çok çocuk ve gencin sporla buluşmasını sağlayacak.

Bayrampaşa Belediyesi'nden halı saha kiralama ihalesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanlığı,Yenidoğan Mahallesi ve Kocatepe Mahallesi'ndeki halı sahaları ihaleye çıkarıyor...

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.

İzmir Ödemiş'e iki yeni halı saha!

Ödemiş Belediyesi’nin hizmete sunduğu Ertuğrul ve Kızılcavlu Mahallelerinde yapılan halı sahalar vatandaşların hizmetine açıldı.

İzmir Ödemiş'e yeni halı sahalar yapılıyor!

Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Ödemiş’e halı sahalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan iki yeni ortak kullanımlı halı saha için yerinde incelemeler yapıldı.

Ankara Batıkent'e yeni spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent’te, halı sahalar ve yürüyüş yollarının bulunduğu semt stadı ile vatandaşların huzurlu vakit geçirebileceği dev bir parkı içine alan tesisi hizmete sundu.

Şahinbey Belediyesi´nden okullara yeni halı saha!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, M. Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden sonra Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Dumlupınar Anadolu Lisesi’ne de yaptırdığı halı sahaların açılışını gerçekleştirdi.

Kayseri Bünyan'da 9 mahalleye halı saha!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçenin farklı mahallerinde gençler ve çocukların kullanabileceği 9 halı sahanın inşa edileceğini ve çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı sahalar inşa edeceğiz dedi.

Pendik Dolayoba'ya iki halı saha!

Spor tutkunları için Dolayoba Spor Kompleksi’nin yanında inşa edilen açık ve kapalı halı sahalar tamamlandı. Özel kaplamaların kullanıldığı halı sahalar, ilk defa enerji tasarrufu sağlayan akıllı aydınlatma sistemleriyle de donatıldı.

Konya Büyükşehir'den ilçelere halı saha!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaşayan gençleri spora yöneltmek, onların beden ve zihin olarak gelişimine katkı sağlamak ve boş zamanlarını sporla değerlendirmek amacıyla halı sahalar yapıyor.

Umurbey'e yeni spor yatırımları!

Spor Toto ve Umurbey Belediyesinin işbirliği sonucu voleybol, basketbol ve suni halı sahaların yapımları tamamlanarak faaliyete geçti.

Halı saha nerede yapılır?

Büyük kentlerdeki donanımlı halı sahalarına olan talebin fazla olması, arsa sahiplerini halı saha kurmaya itiyor. Peki halı saha nasıl kurulur? Halı saha nerede yapılır? Halı saha yapımında arsa sıfatı nedir?

Konyaaltı Sağlıklı Yaşam Adası'nın yapımında sona yaklaşıldı!

Konyaaltı ilçesi Uluç Mahallesi'nde 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Sağlıklı Yaşam Adası'nın yapımında sona yaklaşıldı. Merkezde yüzme havuzu, tenis kortu, spor salonu, fitness salonu, halı sahaları, çocuk oyun grupları ve yeşil alanlar bulunuyor...

İzmir Kordon'daki yenileme çalışmaları devam ediyor!

Sökülen eski çimlerin yerine bu kez yere serilen rulo çimler halı sahaları aratmayan bir görünüm oluşturdu. Yeşil ve mavinin bütünleşeceği bu çalışmalar 53 bin metrekare alanı kapsıyor.

izmirdeki halı sahalar Haberi

izmirdeki halı sahalar


Spor Toto Teşkilatı, İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerine gençlerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak ve spora olan faaliyetlere karşı teşvik için ikişer halı saha yapılacak. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar önceki gün Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yeni halı sahalarının yapımı için Ankara'da protokol imzaladı.


Protokole göre Ödemiş Kızılcavlu- Alaşarlı ile Ertuğrul -Kurucuova köyleri arasında halı saha yapılacak. Başkan Mahmut Badem. "Vatandaşlarımızı yaşadıkları yerde mutlu olması ve her türlü hizmetten yararlanması için çalışıyoruz. Dağınık bir şekilde bulunan hizmet alanımızda, birbirine yakın mahallelerin ortak alanlarında projeler uyguluyoruz. Bugüne kadar iki tane belediyemizin özkaynakları, 4 tane de Spor Toto Genel Müdürlüğü'nden aldığımız destekle 6 halı saha yaptık. İki tane daha halı saha yapılması Spor...