24 / 04 / 2024

İzmirDeniz Projesi ödül

İzmirDeniz Projesi ödül

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mavişehir'den İnciraltı'na etap etap hayata geçirilen İzmirDeniz Projesi ile kazandığı "2015 Yılı Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü" Trabzon'da verildi.

İzmirDeniz Projesi'ne ödül!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “kentlilerin denizle ilişkisini güçlendirmek” amacıyla etap etap hayata geçirdiği İzmirDeniz Projesi, Şehir Plancıları Odası Genel Merkezi tarafından “2015 Yılı Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü”ne layık görüldü.

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

3S Firuze Konakları'na Tamamlanmış En İyi Konut Projesi ödülü!

Gayrimenkul sektörünün bütün paydaşları Sign of the City Awards’da bir araya geldi. Ödül töreninde 3S Firuze Konakları "Tamamlanmış En İyi Konut Projesi" ödülüne layık görüldü…

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

Ödül İstanbul'dan 'Bizde Her Şey Net' kampanyası!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, Beylikdüzü’nde inşa ettiği projesi Ödül İstanbul'da 'bizde her şey net' kampanyasıyla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor..

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Ödül İstanbul projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017 kapsamında dairelerin fiyatları minimum 219 bin TL'den başlıyor.

İzmirDeniz Projesi ödül Haberi

İzmirDeniz Projesi ödül

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mavişehir'den İnciraltı'na etap etap hayata geçirilen İzmirDeniz Projesi ile kazandığı "2015 Yılı Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü" Trabzon'da verildi.


TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından kent planlama ve şehircilik konularında uygulamaya girmiş, sorun çözmeye yönelik başarılı plan ve projelere ilişkin değerlendirme ve ödüllendirme amacıyla 2003 yılından bu yana, iki yılda bir gerçekleştirilen "Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü" sahiplerini buldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mavişehir'den İnciraltı'na kadar "kentlilerin denizle ilişkisini güçlendirmek" amacıyla etap etap hayata geçirdiği İzmirDeniz Projesi, 2015 Yılı Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü"ne layık görüldü.


Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde Dünya Şehircilik Günü nedeniyle düzenlenen kolokyumda verilen ödülü İzmir Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Hülya Arkon, Kentsel Tasarım ve Kent...