16 / 04 / 2024

izmire 15 bin kişilik cami mi yapılıyor

izmire 15 bin kişilik cami mi yapılıyor

Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından inşaatına İzmir'de inşa edilen cami, 43 metre kubbe genişliğinin yanı sıra 92 metre uzunluğunda 4 minareye sahip olacak.

Ev alana 15 bin 575 TL devlet desteği!

Devlet; bankada 3-5 yıl birikim yapıp ilk evini alanlara maddi destek sağlıyor. İlk 4 ayda 7 bin kişi konut hesabı açarken, desteğin sınırı da yeni yılla birlikte yükselerek 15 bin 575 liraya çıktı.

TOKİ'den her yıl 15 bin emekliye ev!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "2016'da 15 bin emeklimizi ev sahibi yaptık. Bundan sonra da her yıl yaklaşık 15 bin emekli vatandaşımızı konut sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Fikirtepe'de metrekare fiyatları 15 bin TL'yi bulacak!

Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe’de metrekaresi 4 bin TL olan konutlarda fiyatın 7-8 bin TL’ye çıktığını, 15 bin TL’yi göreceğini söyledi. Nuhoğlu, “Firmalar ve kamu çalışıyor. 2017 Fikirtepe yılı olacak” dedi

Doğuş İnşaat'tan döviz bozdurana 15 bin TL indirim!

Küresel patronların istediklerini veremeyen Türk halkı, doları bozduranlara ilginç indirimleri yapmaya devam ediyor. Berber, lokantacı, fırıncı derken indirim kervanına İnşaatçılarda katıldı. Kahramanmaraşlı bir firma 15 bin Dolar bozdurana 15 bin TL indirimli ev satacağını duyurdu.

Ordu'ya 15 bin basamaklı yürüyüş merdiveni yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sahilden kentin seyir terası konumundaki 530 rakımlı Boztepe'ye 12 kilometre uzunluğunda, 15 bin basamaklı yürüyüş merdiveni yapacaklarını açıkladı.

Gaziosmanpaşa'ya 15 bin metrekarelik park geliyor!

Karayolları Mahallesi, yaşam kalitesini artıracak 15 bin metrekarelik parkıyla artık daha yeşil ve güzel bir görünüme kavuşacak.

Çatalca Nakkaş'da 15 bin 500 dönümlük arazi istimlak ediliyor!

Çatalca Nakkaş Mahallesi'nde 15 bin 500 dönümlük arazi istimlak ediliyor. Halkı tedirgin eden istimlak kararının ardından ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Nakkaş Mahallesi'ni ziyaret etti.

TOKİ'den emeklilere yılda 15 bin konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, emeklilere yönelik olarak da her yıl 15 bin konut üretiminin hedefleri arasında yer aldığını belirtti. Turan, TOKİ’nin bu yıl içinde ürettiği konutlardan 12 bin adedinin emeklilere yönelik olduğunu vurguladı.

Ev alana 15 bin TL destek hesabı nasıl açılır?

Konut hesabı ve devlet katkısı yönetmeliğinin yürürlüğe girmesi ile birlikte konut hesapları başvuruları da başladı. Peki, ev alana 15 bin TL destek hesabı nasıl açılır?

75 bin TL biriktirene 15 bin TL konut desteği!

Beklenen uygulama başladı. Konut hesabında en az 3 yıl birikim yapıp ilk evini alanlara devlet katkısı ödenecek. 5 yılda 75 bin lira biriktiren, 15 bin lira alacak.

15 bin lira konut yardımı başvuru adımları!

Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmeliğin yarın yürürlüğe girmesi ile birlikte devlet ilk kez ev alacaklara 15 bin lira konut yardımı yapacak. İşte 15 bin lira konut yardımı başvuru adımları..

15 bin TL'lik devlet desteğine yönelik projeler geliştirilmeli!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan konut alımında devletin gerçekleştirdiği 15 bin TL’lik desteği yorumladı.

Kuzu ve Ofton'dan 15 bin TL'lik devlet desteği yorumu!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu ile Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, ev almak isteyenlere devletin vereceği 15 bin TL’lik desteği yorumladı.

izmire 15 bin kişilik cami mi yapılıyor Haberi

izmire 15 bin kişilik cami mi yapılıyor

İzmir'e birçok eser kazandıran merhum Nevvar ve Salih İşgören çiftinin kendi isimleriyle kurduğu vakıf tarafından inşaatına başlanan cami, 15 bin kişi kapasiteli olacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Konak Mersinli'de 14 bin metrekarelik alanda inşa edilecek olan Nevvar Salih İşgören İzmir Ulu Camisi'nin maliyeti, vakıf tarafından karşılanacak. İnşaatın yapım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kontrol edilecek.

Zemin sağlamlaştırma çalışmalarına Temmuz ayında başlanan caminin temelinin 2 ay içerisinde atılması planlanıyor. Osmanlı ve modern mimari izlerini taşıyan cami, 43 metre kubbe genişliğinin yanı sıra 92 metre uzunluğunda 4 minaresiyle dikkat çekecek.

Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Memur, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, vakıf kurucusu Salih İşgören'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Başbakanlığı döneminde cami yaptırma sözü verdiğini, vasiyetinde de...