28 / 03 / 2024

İzmirli depremzedeler emsal artışı eylem

İzmirli depremzedeler emsal artışı eylem

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören depremzedeler "emsal artışı" talebiyle eylem gerçekleştirdi.

İzmirli depremzedelerden kira yardımı isyanı!

İzmirli depremzedeler devlet tarafından her ay 1.150 TL şeklinde verilen kira yardımına isyan etti...

İzmirli depremzedelere 120 yeni konut müjdesi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yaptığı açıklamada İzmirli depremzedeler için başlatılan  "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasında 120 konut için ihaleye çıkıldığını dile getirdi.

İzmirli depremzedelerden kura çekilişi tepkisi!

120 metrekare olan evlerinin büyüklüğü 70 metrekareye düşürülen İzmirli depremzedeler, “Evlere nasıl sığacağız” açıklamasında bulunarak, kura çekimi ve tapu teslimine itiraz edeceklerini belirtti.

İzmirli depremzedelere verilen emsal artışı eridi mi?

İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İzmirli depremzedelere verilen emsal artışını ve inşaat sektöründeki fahiş fiyatları değerlendirdi.

İzmirli depremzedelerden 2 yıl ötelemeli kredi çağrısı!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmirli depremzedeler için inşa edilen konutlardaki son duruma değindi. Özkan, depremzedelerin kredi çağrılarını yinelediğini de belirtti.

İzmir Bayraklı kentsel dönüşümde yüzde 10 emsal artışı!

Bayraklı Belediyesi tarafından depremzedeler için  hayata geçirilen yüzde 10'luk emsal artışı hakkında açıklama yapan Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi.

İzmirli depremzedelerden deprem kredisi çıkışı!

İzmirli depremzedeler, deprem vergisini hala ödediklerini ancak henüz deprem kredisi alamadıklarını belirtti.

İzmirli depremzedelerden sıfır faizli ve 20 yıllık ödemeli destek kredisi talebi!

İzmirli depremzedeler kentsel dönüşüm kredisi değil sıfır faizli 20 yıllık ödemeli destek kredisi istediklerini belirtti. İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, konuya ilişkin konuştu.

İzmirli depremzedelerden emsal artışı talebi eylemi!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören depremzedeler "emsal artışı" talebiyle eylem gerçekleştirdi.

İzmirli depremzedelerden kentsel dönüşüm kredisi çağrısı!

İzmir Seferihisar ilçesinin açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan, 117 kişinin hayatını kaybettiği 6.9 şiddetindeki depremin üzerinden yaklaşık 9 ay geçti. İzmirli depremzedeler kredi taleplerini yineledi.

İzmir'de evleri hasar gören depremzedeler göç edecek!

İzmirli depremzedeler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından taleplerinin giderilmediğine ve bu gidişle bölgeden zorunlu olarak göç edeceklerine dikkat çekti.

İzmir'de depremden sonra inşa edilen evlerde küçülme iddiası!

İzmirli depremzedeler belediyeye ve Bakanlığa dilekçe sundu. 2020 Ekim'deki depremde evleri hasar gören ve yıkılan vatandaşlar kendileri için verilen kredilerdeki faizlerin yüksek olduğunu belirtti. Depremzedeler kredilerde 20 yıl vade istedi.

İzmirli depremzedeler destek bekliyor!

30 Ekim depreminde evleri yıkılan veya hasar gören İzmirli Depremzedeler devletten destek bekliyor. Evlerinin bir daha yıkılmamasını isteyen depremzedeler yeni projeleri görmek, süreci birlikte oluşturmak ve kredi ödemelerinde kolaylık talep ediyorlar. 

İzmirli depremzedeler emsal artışı eylem Haberi

İzmirli depremzedeler emsal artışı eylem

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler "emsal artışı" talebiyle eylem gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) üyeleri, İzmir'de yer alan Gündoğdu Meydanı'nda buluştu. Gündoğdu Meydanı'nda ellerindeki pankartlarla sloganlar atan üyeler, depremzedelerin yaralarının sarılamadığını iddia ederek, emsal artışı ve sıfır faizli kredi talebi için eylem gerçekleştirdi.

İzmir Konak’a kentsel dönüşüm...