25 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi gayrimenkul kiralama ihalesi

İzmit Belediyesi gayrimenkul kiralama ihalesi

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

İzmit Belediyesi Encümeninde 12 yer kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı yapıldı.  Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapılan Encümen toplantısında 20 gündem maddesi konuşuldu.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

TMSF, Baranlı Gıda'nın İzmit'teki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin İzmit'teki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

İzmit Belediyesi gayrimenkul kiralama ihalesi Haberi

İzmit Belediyesi gayrimenkul kiralama ihalesi

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısını İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında makam toplantı salonunda yaptı. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından belediyeye ait 1 adet yerin pazarlık usulü ile ihalesi de yapıldı.

Dernek Lokali Kiralandı

Emlak İstimlak Müdürlüğünün dosyasında bulunan belediyeye ait 2 adet yerin pazarlık usulü ile kiraya verilmesi ihalesi encümende yapıldı. Kulfallı Köyündeki iş yeri alanına herhangi bir talep gelmedi.  Şahinler Mahallesi Çiftlik Mevkinde bulunan yapının 1. Katındaki Dernek Lokali ise 3 sene süreyle Şahinler Divanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından aylık 100 lira bedel ile...