28 / 03 / 2024

izmit cedit kentsel dönüşüm

izmit cedit kentsel dönüşüm

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek Cedit Mahallesi'nde kamulaştırılan alanlarda yıkıma başladı.

İzmit Cedit tarihi bir dönüşüm yaşıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’nde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

İzmit Cedit Mahallesi’nde uzlaşma görüşmeleri tamamlanıyor!

İzmit Cedit Mahallesi’nde yapılacak olan kentsel dönüşüm için hak sahipleriyle görüşmeler devam ediyor.

İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşümde son durum!

Riskli alan ilan edilerek kentsel dönüşüm yapılması kararlaştırılan İzmit Cedit Mahallesi’ndeki çalışmalar devam ediyor. İzmit Belediyesi yetkilileri, yaklaşık 4 bin 580 kişiyi ilgilendiren 12.6 hektarlık alanda ön çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İzmit'te kentsel dönüşüm konuşuldu!

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevlileri, Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yapılacak sokaklar tek tek dolaşarak, vatandaşlara çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

İzmit Cedit'teki kentsel dönüşüm örnek proje olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak "Projelerimiz belirlenen planla devam ediyor, Cedit Mahallesi'nde örnek bir çalışma yapacağız" dedi.

İzmit Cedit Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Kocaeli İzmit ilçesine bağlı Cedit Mahallesi'nde 126 bin 221 metrekare alan riskli alan olarak ilan edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

İzmit şehir merkezinde acil kentsel dönüşüme ihtiyaç var! Binalar resmen yamuluyor!

Kocaeli genelinde 1999 depreminden önce inşa edilen binaların yorgunluğu ve zemin sıvılaşmasının en fazla örneklerinin görüldüğü İzmit şehir merkezinde kentsel dönüşüm ihtiyacı yeniden gündeme geldi. Yamulan binalar dönüşüm ihtiyacının aciliyetini gözler önüne serdi.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nin yapı stoku yenileniyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm planlamasıyla 1105 hak sahibinin konutları yeniden inşa ediliyor. 494 konutun tahliyesi tamamlandıktan sonra konutlar için yıkım çalışmaları başladı.

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Kocaeli Cedit sakinleri yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm dahilinde yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Cedit'te kentsel dönüşüm için yüzde 95 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yüzde 95 uzlaşma oranı sağlandı. 

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

izmit cedit kentsel dönüşüm Haberi

izmit cedit kentsel dönüşüm

İzmit Belediyesi tarafından çok önemli bir ihale açıldı. En Kocaeli'de yer alan habere göre, belediye kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek Cedit Mahallesi'nde kamulaştırılan yerlerin yıkımına başladı.

İZMİT BEKLİYOR

İzmit’in heyecanla beklediği proje olan Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde artık sona yaklaşıldı. Proje kapsamında bölge sakinleri ile büyük ölçüde anlaşmalar yapıldı. İzmit Belediyesi tarafından bölgede binalar yıkılııp inşaat çalışmalarına başlanacak.

120 GÜN

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili ihale düzenlendi. 29 Ocak Salı günü saat 11:30’da düzenlenecek ihalede Cedit Mahallesindeki binaların yıkımını tamamlayacak şirket seçilecek. Firmaya yıkım için 120 gün süre verilecek ve ihale tarihinden 5 gün sonra yer teslimi yapılacak.

KISIM KISIM İLERLEYECEK

İzmit Belediyesi tarafından yıkım çalışmaları tamamlanan yerlerde hızlıca projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Yıkımların kısım kısım tamamlanacağı, mahalle için ilerleyen zamanlarda yeni...